Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi baja lehet a macskámnak?

Mi baja lehet a macskámnak?

Figyelt kérdés
A macsek (sima átlagos vörös cirmos) sokat alszik, alig van étvágya, és ha dorombol, akkor ilyen nyüszögő hangot ad ki és nehezére esik levegőt venni (szapora légzés). Aki tapasztalt hasonlót a macskájával és van infója, az kérem segítsen!
2010. dec. 27. 16:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Sok minden lehet. Macskanátha vagy leukózis.... Menj dokihoz minél előbb!!!
2010. dec. 27. 16:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Én 2 hete temettem a cicámat.Azonnal vidd orvoshoz!Sok minden lehet a baja.Az enyém szaggatottan vette a levegőt,meg sok egyéb más is volt de ezeket most nem írom le mert lehet a tiednek más a baja.Az enyém még nagybetegen is habzsolta a kaját,szép volt a bundája.Hamar eldurvulhat a helyzet,úgyhogy ha szereted akkor dokihoz vele.Én drukkolok nektek.De kamilla teát ne itass vele!Soxor olvasom itt a GYK-n hogy ezt tanácsolják!Szigorúan tilos!
2010. dec. 27. 22:41
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Sok mindent megélt már ez a macska... Ha a macskáknak 9 (vagy 7???) életük van akkor ennek már alig maradt 1-2 :) Pedig még csak 2 éves... A dokit meggondolom, olyan sokba kerül :S:S A szüleim meg úgy vannak vele, hogy sajnálják, meg minden de nem hiszem hogy kiadnak 5-10ezret ezért a vörösért :( Remélem kisebb a gond és összeszedi magát :)
2010. dec. 28. 00:01
 4/9 anonim ***** válasza:
54%
Az én cicám is vörös volt.Ki is adtam érte többet is.Bárcsak még velem lehetne.Én viszont anyádékért nem adnék ki egy ruppót sem.
2010. dec. 28. 16:38
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát kösz szépen, de azt hiszem a szüleimről való véleményedet nem kérdeztem... Amúgy a macsek ma már jobban volt, kitudja hogy lesz, ha nagyon lebetegszik akkor meg elaltatom hogy ne szenvedjen. Mert még pár éve egy macskát szintén az állatorvosra bíztunk (aki mint rájöttem csak az állatok kinyírására alkalmas), de megtettünk mindent az állat érdekében mégis elment meghalni, nem várta meg hogy elaltassuk. Ez is bunkón hangozhat, de van itthon nőstény macska, fog még elleni szerintem, szóval az esetleges "utánpótlás" is megoldott. Remélem a legjobbakat.
2010. dec. 28. 17:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Jó lenne, ha nem tartanál több állatot az ő érdekükben. A felelős állattartás minimuma, hogy évente oltatod, rendszeresen féreghajtózod és ivartalaníttatod az állatod. Ha beteg, akkor azonnal orvoshoz viszed. Neked ez nem megy, ezért a macska érdekében kérlek, hogy keress neki jobb gazdát, ha egyáltalán túléli a mostani komolynak tűnő betegségét orvos nélkül. :-(((
2010. dec. 29. 20:51
 7/9 anonim válasza:
Az én egyik cicámnak bélférge volt és meghalt egy epilepsziás rohamba...Ő nem vette nehezen a levegőt és nem sípolt, de ő is sokat alutt és nem evett sokat...
2010. dec. 29. 21:02
 8/9 Angelica1992 ***** válasza:

www.haziallat.hu

Van itt állatdoki =S Kérdezősködj tőle

2010. dec. 30. 02:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Szerencsére ma már a cica többet evett,ivott és már jobb az életkedve is.Remélem meggyógyul teljesen !
2011. jan. 1. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!