Bak kiscicát mikor vigyem ivartalaníttatni? Most 3 hónapos.
fél évesen kell, de az állatorvosom azt szokta mondani, hogy mikor már kb "cseresznyemag" nagyságúak a heréi, akkor már lehet!
22L
És egészségesebb lesz, nem csavarog, nem verekszik, a territóriuma leszűkül - de neki így lesz a jobb.
Úgy veszem ki a szavaidból, hogy szereted a cicákat, sok idegeskedéstől és kiadástól kíméled így meg magad.
első vagyok: annyiban javítanám magam, azt írtam, hogy fél évesen kell! Szóval nem kötelező pont fél évesen ivartalanítani, hanem fél éves kora után már lehet!
És igen sokkal nyugodtabb cicus lesz majd, nekünk 3 kandúr cicánk van, és az ivartalanítás óta nem igazán mennek el, sokkal nyugodtabbak, sokkal szebbek, hatalmas gyönyörű cicák lettek:) Komolyan még a szőrük is szebb lett.
Sokan ellene vannak, de az én véleményem az, hogy ezzel csak a cicádat véded, a verekedéstől kezdve, a nemi betegségekig sok mindentől megvéded őt!
Oké, ha nagyon sarkosak akarunk lenni, jajj meg fosztjuk a férfiasságától, de ha már módomban áll megóvni őt, és annak ez az ára, ám legyen!:)
És te is nagyon felelősségteljes vagy, ha megműtteted!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!