A purina one ről véleményeket írnátok?
Érzékeny gomra van a kiscicámnak, nem tudunk neki mit adni, mert minden ki jön belőle :(
Legyetek szívesek már mondani véleményeket róla!!!
Vagy ha nektek is ilyen a cicátok akkor írjatok légyszi valamit ami hatott.
Az én cicám nem volt érzékeny gyomrú, a juniort eszi, de amíg nem ezt kapta néha volt egy kis hasmenése, mióta ezzel etetjük egyszer sem volt, teljesen beállt a széklete. Egy próbát megér nektek is szerintem. Jó táp, a szőre is nagyon szép csillogó, és puha lett. Egy ideig Royal Canin-t kapott de a Purina One-hoz képest nagy változást nem vettem észre a cicán. (Legelőször Whiskas-t kapott, és amikor átálltunk a One-ra ott látni lehetett a változást a szőrén, étvágyán, wc-zési szokásain stb.)
Csak ajánlani tudom.
Kandúrom is eléggé érzékeny gyomrú, és a Purina one-nal pont jól jártunk. Nem hány tőle, szépen gyarapszik a súlya. Most végre 4 kiló (3 éves), előtte mindig 2-2.5 volt, rendesen be volt horpadva.
Azon kívül gyönyörű fényes lett a szőre és látszik rajta, hogy egészséges. Meg vagyok elégedve vele.
Szegénykémnek vettem Royal canint is, de 2 naponta hányt tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!