Az egyik cicám mindig nyávog, ha tüsszentek, ezt miért csinálja?
Figyelt kérdés
Minden alkalommal ezt csinálja, ha tüsszentek, és mivel allergiás vagyok... Nagyon aranyos, de nem értem, miért csinálja.2010. dec. 23. 15:54
1/9 anonim válasza:
vagy azt mondja egészségedre,vagy azt,hogy robituszin :D
2/9 anonim válasza:
ááh előző de jó fej vagy :D
szerintem megijed :D
3/9 anonim válasza:
de jót nevettem az elsőn...:D
am nem tudom, lehet hogy ez olyan mint amikor a kutyának nyüszítesz, az meg visszanyüszít rád és forgatja a fejét....haláli aranyosak tudnak ilyenkor lenni
4/9 anonim válasza:
ez volt az első gondolatom :D örülök,hogy megnevettettem pár embert :D
5/9 anonim válasza:
Énis az egészségedre-t akartam írni :) a cicáknál csak amjom az okosabb, szóval tudják...
6/9 A kérdező kommentje:
Kaptatok zöld kezet. :)
És megint nyávog, olyan édes. :)
2010. dec. 23. 16:54
7/9 anonim válasza:
Szerintem nem tetszik neki, és ezzel jelzi.
8/9 anonim válasza:
Szerintem túl erős a fülének ez a hang.
Az enyém is nyávog, akkor is amikor tapsolok egyet.
9/9 anonim válasza:
Az egyik cicánk nekünk is nyávog ha tüsszentünk. Sőt, a férjemnek akkor is nyávog meg "magyaráz", ha csak "készül" tüsszenteni. Nagyon édes, de még mi sem jöttünk rá, hogy miért csinálja. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!