Kiengedjem, vagy ne?
Az ünnepeket a szüleimnél töltjük vidéken, és jön a cica is, 10 napra nem hagyom egyedül. Volt már ott, de akkor még nagyon pici volt, meg nemrég költöztünk is, a helyváltozás nem különösebben zavarja, emiatt nem aggódom.
Viszont csupa üvegajtó a lakás, és biztos, hogy ki fog vágyódni, van kint két kerti cica, az én kutyum is kint van olyankor, és a családi kutya is. Biztos, hogy ki fog vágyni, és apámat viszonylag nehéz lesz meggyőzni, hgy 10 napig vigyázzon minden ajtó meg ablaknyitásnál, ne szellőztessen, stb.
Sosem volt még kint, szobacica. Szerintetek ki merjem engedni? Elcsavarogna, vagy meglenne?
Régebben volt kétlaki cicám, aki pesten lakásban volt, de ha otthon voltunk kiengedtem, mindig az első ciccegésre hazajött. De most valahoyg jobban aggódom.
Kiengedjem szerintetek?
lehet hogy elkóborolna
vagy a másik hogy megfázna
azt írtad hogy eddig csak bent volt
hát akkor nem volt még kint hóban, lehet meg is betegedne
Szia! Megértem a dilemmádat. Nálunk is szokott hasonló helyzet előállni, bár nem 10 napig. Van, hogy nem vihetem magammal a cicákokat, a szívem szakad meg.
10 nap hosszú idő lenne, hogy megkérj egy jó fej szomszédot, hogy néha nézzen már rá a cicára.
Megoldható, hogy a szüleid házában kineveztek egy szobát a cicának? Sajnos az ő érdekében én sem ajánlanám, hogy kiengedd, nem csak hogy életében először menne ki, de egy számára idegen helyen idegen illatokkal körbevéve. Gondolkozz az ő kis fejecskéjével! Te ismered a cicát a legjobban. Én azt ajánlom, hogy szüleiddel legyen kompromisszum, és néhány napra legyen benn a cic (akár egy szobában), ügyelve, nehogy kiszökjön.
Fanni
Ebbe olvass bele szerintem.
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__386949-siker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!