Miért töltődik fel, ilyenkor télen, a cicáim szőre elektromossággal?
Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 22:27
1/5 anonim válasza:
ez jó kérdés, az én 2 benti macskámnál nem tapasztaltam.
2/5 anonim válasza:
Jaaaj nem tudom, de engem pont tegnap rázott meg a cicóm a bajszával. Megszagolta az orromat és megráztuk egymást, aztán egy ideig nem is engedett közel magához, mert azt hitte én bántottam. :(
3/5 anonim válasza:
Szerintem annyi az egész nyitja a dolognak hogy télen a macskák bundája mondhatni megduplázódik megnő és télen sokszor van bent a házba kicsit dörgölődik lefekszik műszálas anyagokra és máris kész a baj :)
Igaz én ilyet nem tapasztaltam csak egyszer az is igaz hogy a macskám a kazánházban alszik és pamut takaró van alatta.
4/5 anonim válasza:
Mert fázol, és felveszed a műszálas pulcsidat.
5/5 anonim válasza:
az én cicám is 'ráz' télen :D én a plédhez való dörgölőzésnek tudom be... ha megrázzuk egymást mindketten ugrunk egyet, de különösebben nem zavar :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!