Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ki fogadna be egy dorombolós...

Ki fogadna be egy dorombolós árva cicát?

Figyelt kérdés

Röviden a története:

A cég ahol dolgozom családi házban van, és körülöttünk csupa cica gyűlölő szomszédok vannak. Már az is meg van tíltva, hogy enni adjunk a cicának :( így már csak titokban lehet.

Három cica volt, ebből egyiket hazavittem, egyik eltűnt, és még van egy. Haza már sajnos nem vihetem...

Nagyon rossz látni minden nap, hogy az utcán fagyoskodik, és az emberek csak zavarják. Ennek ellenére nagyon kedves és bújós. Kb 1,5 éves és szürke cirmos.

Kérlek segítsetek ha tudtok valakit

2010. dec. 21. 14:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Én befogadom, amennyiben valaki befogadja az én agresszív vadmacskámat! Karmol, harap, morog, minden, amit csak eltudsz képzelni! Cserébe jöhet a dorombolós!
2010. dec. 21. 14:34
 2/4 anonim ***** válasza:
merre található?
2010. dec. 21. 14:38
 3/4 A kérdező kommentje:

Ok, akkor a karmolós cica jön ide - a szomszédokra ráférne:-D A dorombolós pedig megy veled :)

Viccet félretéve...Csomádon van. Budapesttől kb 20 km-re. De szállításban tudok segíteni...

2010. dec. 21. 14:44
 4/4 Angelica1992 ***** válasza:

Szerintem fényképezd le és adj fel a neten hirdetéseket.

Pl.: www.haziallat.hu , talaltcica.org , expressz.hu , stb...

Rengeteg ilyen oldal van. =) Valaki csak elviszi majd.

Nekem is van idősebb (kb fél éves) cicám utcáról. Olyan kis bújos, hogy az valami iszonyat cuki =) És olyan hálás fajta...mondjuk néha karmol, mikor játszani akar, de amúgy semmi gond vele.

Remélem találsz a cicának gazdát, sok sikert! =)

2010. dec. 21. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!