Ivartalanítás? Pár kérdés. (? )
Szerdán délelőtt/reggel ivartalanítjuk a macskánkat (kandúr) és az állatorvos azt mondta hogy 24órával előtte nem kaphat enni. Nem túlzás egy kicsit? Inni mikor kaphat? A baj hogy nagyon párás az ablak és sokszor onnan iszik. Bajt okozhat? Parázok nagyon amúgy, és sajnálom és bűntudatom van hogy ezt teszem vele! :(
Remélem valaki válaszol a kérdésekre, köszi!
Jót teszel vele, miért van bűntudatod???? :-o
ha meg nem akarod, hogy megfulladjon a saját hányadékban, műtét közben, akkor tarts be az utasításokat.
Ne legyen bűntudatod, vedd figyelembe, hogy a kandúrod nem fog harcolni, nem fog csavarogni, nem lesznek mély sebek a fején mikor hazamegy, nem pisil majd olyan büdöset, hogy reggelente megfulladj a lakásban. Játékos marad és nyugodt.
Ivartalanítás után ajánlatos ivartalanított cicáknak való táppal etetni, hogy elkerülj pár betegséget.
Nekem az orvos 12 órát mondott, reggel volt a műtéte, azt mondta még vacsorázhat de éjjel és reggel ne egyen.
Ne aggódj, utána majd bepótolja.
Köszi a válaszokat, betartom a 24órát de a cica nagyon fog hisztizni! :D
Amúgy benti cica, azért ivartalanítom, hogy ne bolonduljon meg bezárva, lánycica nélkül :P,ne akarjon kiszökni és hogy ne jelölgessen.
Nekünk a doki 12 órát mondott evésre és ivásra.
Ő két adagban adta be neki az altatót, nem is értettem miért, ezért rákérdeztem, mivel az első adag után nem aludt el hanem csak tántorgott.
Azt mondta azért szokták így, mert ha valamit mégis beevett előtte a macska, ebben az állapotban még ki tudja hányni.
Tehát várt egy kicsit, nem jött a róka, és megkapta a második adag altatót, amitől bealudt.
De ha a te dokid 24 órát mondott, akkor tartsd be:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!