A macskám székletében volt egy kis nyálkás rész ami véres volt. Tudom állatorvos, de addig is, mit tudtok, mitől lehet?
Lehet attól, hogy felevett valamit? Nektek volt hasonló a macskátokkal? Kapott kezelést vagy elmúlt magától?
Teljesen véletlenül vettem észre, amikor tisztítottam az almot, pont akkor jött kakilni, ha már betemetve látom, észre se lehetett volna venni.
Hát ha sok táppal eteted, akkor elvileg lehet tőle hasonló baja. A neve most sajnos nem jut eszembe :/
Addig is itt egy link, ahol állatorvostól kérdezhetsz. Ő biztos tud neked válaszolni.
www.haziallat.hu
Köszi a linket!
Lehet, hogy túl van etetve?
Hát igen, mi már csak ilyenek vagyunk, turkálunk a macskakakiban :P de amúgy meg teljesen normális dolog megnézni mi jött belőle, látod, hogy egészséges e....
Lehet, hogy szőrcsomó, szokott köhögni is, olyan szőrcsomós köhögés, hogy előrenyújtja a nyakát, de a kis buta visszanyeli mindig...
Köszi a választ, megnyugodtam, és továbbra is turkálok a kakiban :D
Ma megint véres volt :S
Arra tudok gondolni, hogy pár hete volt hasmenése, majd észrevettem, hogy az okozza, hogy felette a galambsz.art, mióta nem engedem neki, nincs hasmenése. Talán ettől lehet a vérzés. Most "nincs pénzem", tudom sz.ar duma, nekem se tetszik ha ezt mondják kifogásnak, de most tényleg nincs, vállalkozunk és nincs bevétel :S De odafigyelek rá, és amint lesz, és még mindig véres, elviszem orvoshoz. Amúgy semmi baja, nincs leverve, játszik mint egy bolond, eszik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!