Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Melyik a legnyugatabb macska...

Melyik a legnyugatabb macska fajta? Olyat szeretnék amelyik nem annyira eleven éjszaka engedi h simogasd de legyen kicsit független is.

Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 17:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem brit van, nagyon nyugodt, nem nyávog szaladgál stb. Rá lehet venni a játékra hamar, meg elvan a kis egerével, de nem piszkál. Ha simit akar odajön, befekszik az ölembe, és várja, hogy simogassam. Nem egy izgága állat :) És végigalussza az éjszakát velem együtt. Sőt néha reggel jobban szét van csúszva, mint én :)
2010. dec. 15. 18:03
 2/5 Kriszti83 ***** válasza:
Szerintem a Perzsa elég lusti.
2010. dec. 15. 19:09
 3/5 anonim ***** válasza:
A fenti kritériumoknak egy felnőtt házi cica is tökéletesen megfelel.
2010. dec. 15. 19:49
 4/5 anonim válasza:
Abesszín cicám van. Nagyon nyugodt, végigalussza az éjszakát, általában hozzám bújva. Amúgy független is, mert maga dönti el, hogy mikor simogathatom. Amikor viszont erre vágyik, levakarhatatlan. Olyan, mint egy gumilabda, ugrik vissza az ölembe. De többnyire csak alszik vagy szemlélődik. Amíg fiatalabb volt, mindig nagy érdeklődéssel figyelte, mit csinálok.
2010. dec. 15. 20:09
 5/5 Meton ***** válasza:

A macskánál nem fajta függő, hogy mennyire nyugis. Ugyanabból az alomból lehet nyugis, barátságos, vagy izgága, félős is. Később megfelelő neveléssel megtanulja, mit szabad és mit nem. Az asztalról le lehet tiltani, bár az én macskám felmehet. Ha enni szeretnék, akkor félre tolom, onnantól nem fog zavarni, bár marad és várja, mit adok neki. Ha ott hagyom a tányért, azt se piszkálja.

Reggel imád az ágyon ugrálni, és ha úgy erőből elrugaszkodik egy több mint 4 kilós macska, az bizony nem kellemes. Erről is le lehetne szoktatni, de nem zavar. Jó, hogy ilyen eleven.

2018. szept. 2. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!