Miért csinálja ezt a macskám?
Figyelt kérdés
Ha elmegyek sétálni a macska mindenhova követ akár milyen messzire megyek. Miért követ a macska? És lehet hűséges egy macska?2010. dec. 15. 17:53
1/6 Kriszti83 válasza:
Igen. Nagyon ragaszkodik hozzád, biztosan te is nagyon szereted és ezt érzi.
2/6 anonim válasza:
Nagyon is lehet hűséges amacska!!
Arra is volt már ne megyszer példa,hogy a cica az elhunyt gazdája sírjához költözött és ott élte le további életét.
3/6 anonim válasza:
Igen lehet olyan hogy kövessen a cica. Ez két okból is lehet. Egy hogy nagyon ragaszkodik hozzád és minden percét veled akarja tölteni, vagy egyszerűen csak sétálni és csavarogni van kedve
4/6 anonim válasza:
A te illatodat őrzi, a te kezedet szokta meg. Te vagy neki az otthon, a biztonság. Vannak macskák akiket nem is érdekelnek a gazdáik, ezek mint macskakirályok/királynők viselkednek a lakásban. Szerencsés vagy, hogy olyan kisállatot fogtál ki, aki így szeret téged, és ragaszkodik hozzád. :-)
5/6 anonim válasza:
Igen szerintem is így van de boldog lehetsz h így szeret a cicád.De vigyázz mert ha nagyon követ akkor eltéved és elüti egy autó. Ha megy utánad zavard vissza és egy idő után megtanulja hogy nem szabad kimenni mert veszély leselkedik rá. A régi cicám is mindenhova követett és egyszer ráuszítottam a szomszéd kutyáját az visszazavarta és többet nem jött ki. A mostani kis cicám viszont még csak 2-3 hónapos és ő is mindig kijött úgyhogy csak úgy tudtam eljönni otthonról ha etetem előtte mert akkor nem vette észre merre megyek. Aztán egy idő után megelégelte és mindig ha kijött megdorgáltam hogy nem szabad. Azóta nem jön ki.
6/6 anonim válasza:
Önállóan nem kóborol? Ha nem, akkor valószínűleg az is benne van, hogy egy kicsit félős, és szívesebben fedezi fel a világot egy "falkataggal", mint egyedül.
A mi macskánk legalábbis ezt csinálja. Velünk együtt szemmel láthatóan bátran nekivágna a világnak (úgy kell kitessékelni a liftből reggelente), de egyedül nem mer 4m-nél messzebbre eltávolodni a lakástól. Régebben mert, de mindig csúnyán eltévedt az emeletek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!