Miért nyávog így a cicám?
Figyelt kérdés
8 hónapos kislány cicám mostanában nagyon furcsán nyávog,látszólag ok nélkül.Gondol egyet és furán elkezd nyafogni.Talán unatkozik?Egyszer hajnalban keltem keserves nyávogására,kimentem és felborzolt farokkal mászkált a lakásban,megszeretgettem és nem nyafizott tovább.Álmodnak az állatok rosszakat?2010. dec. 15. 00:15
1/5 anonim válasza:
Nem leeht ,hogy tüzel?
Ha nincs ivartalanítva,akkor vigyétek dokihoz és amint elmúlik a tüzelés ivartalanítatsátok ki,különben pár hetente ezt fogja csinálni és egyre rosszabb lesz...ráadásúl szenved is ha állandóan ez lesz :S
2/5 anonim válasza:
Egy ideje az én cicáim is szívet tépően nyivákolnak, minden ok nélkül. De rájöttem, hogy így "beszélgetnek" velem. Tudom, hogy hülyén hangzik, de sokszor elég ha csak szólok hozzájuk és mint ha elvágták volna. Szerintem fel akarja hívni a figyelmed magára. Lehet, hogy a te cicád nem azért csinálja, de én ezt vettem észre az enyémeknél.
3/5 anonim válasza:
99%, hogy azért csinálja mert tüzel!!!
4/5 A kérdező kommentje:
Bakker ,tegnap kezdődött hogy hempereg meg minden,ugyhogy tüzel.....akarjuk vinni dokihoz ,csak most utazunk haza magyarba és másra kell bíznunk addig.Olvastam hogy ez sokáig is eltarthat....remélem ideiglenes gazdija bírni fogja az éjszakai "riadókat"! :D
Valami ötlet hogy mit lehet vele csinálni addig amíg nem visszük dokihoz?Nagyon köszönöm a válaszokat! =)
2010. dec. 15. 15:30
5/5 anonim válasza:
Az első cicám egy fehér perzsa volt. Ha köztünk volt a lakásban, folyamatosan nyávogott és kínálta magát. A fürdőszobába betettem az ágyát és rácsuktam az ajtót. átaludta az egész napot. Ha megsajnáltam, kiengedtem, újra kezdte a nyávogást. Így, amíg nem ivartalanítódott, a fürdőszobába vészelte át ezt az időszakot. Persze, ablak volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!