Forrázott cica - Mit tehetnék?
Igazából nem sokat tudzs tenni :s
Ha nagyon leforrázta őt a tea akkor kihullik azon a területen a szőr és akkor látszik majd mekkora a baj.
Lehet rá kenőcsöt kapni és azzal kell majd kenni.Ha nem hullik ki a szőre akkor nem lesz baj.
Szerintem is hívd fel az összes közeli állatorvost!
Amúgy én bekenném körömvirágkenőccsel, az szerintem megnyugtatná a bőrét egy picit... Meg csinálj rá kartonból gallért, hogy ne nyalja le a krémet...
Infóként:
Veszprémi Állatkórház
0-24 h
Tel.: 88/326-847
Biztos készséggel segítenek..
Szia!
Szegény cica, nagyon sajnálom :( Szerintem is vegyél a patikában Panthenol habot és azzal fújd be. Később amikor már gyógyulásnak indult jó lenne beszerezni egy gallért a cicának, hogy ne tudja piszkálni a sebet. Állatpatikában lehet kapni, de ha nem tudod beszerezni egy kisebb műanyag virágos kaspó is megfelel erre a célra, csak ki kell vágni az alját és ráhúzni a cica nyakára.
Remélem helyre jön!
Tűzforró volt a tea? Mert ha nem, akkor a szőr azért tompít a forróságérzeten(egy kicsit). Én egyelőre nem kenegetném semmivel. Mégis hogyan akarjátok kenegetni, ha van rajta szőr? Inkább engedd ki a hidegbe, az csillapítja az égési fájdalmakat, ha van neki.
Hívd fel azt a számot, amit javasoltak, a veszprémit! Addig ne kenegesd semmivel! És ne játssz állatorvososat!
szia! szerintem se próbáld egyedül megoldani a helyzetet, itt se nagyon tudunk hasznos tanácsot adni, hiszen nem is látjuk mennyire égett meg.
viszont! "szép kis" állatorvos van a környéketeken, ha nem foglalkozik ilyesmivel... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!