Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hol tudnék olcsón macskakaparó...

Hol tudnék olcsón macskakaparót venni?

Figyelt kérdés

Néztem már a teszveszt,a vaterát, és az lenne a kérdésem,hogy van-e még ilyen oldal ahol esetleg használt vagy új cicakaparót,játékokat,ilyesmiket tudnék venni,nem bolti árakon?

Az expresst is nézte,de ott a macska rovatnál csak cicák vannak.

Köszönöm

2010. dec. 12. 17:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

szia!

mennyit szánnál rá úgy kb?:)

22L

2010. dec. 12. 18:05
 2/15 anonim ***** válasza:

Szia! A Fressnapfban van most olcsón. Két emeletes kaapró, 2 990 Ft.

[link]

2010. dec. 12. 18:30
 3/15 A kérdező kommentje:
3000ezret,pont most néztem ,köszi :)
2010. dec. 12. 18:31
 4/15 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, nem akarlak elkeseríteni, de mi pont ma mentünk volna megvenni ezt a kaparófát, de közölték velünk, hogy összesen 40 darabot kaptak és elfogyott. És nagy valószínűséggel nem is fognak többet kapni. =( (debreceni vagyok, természetesen lehet, hogy máshol még esetleg van...)
2010. dec. 12. 18:41
 5/15 A kérdező kommentje:

Ajj nemár :(,ha esetleg valaki jár olyan fressbe ahol még van, nem tudna 2őt venni és Pesten találkoznánk valahol?

Megköszönném nagyon :(

2010. dec. 12. 20:04
 6/15 A kérdező kommentje:
Körbekérdeztem nincsen sehol sem már :(,de viszont a kérdésem akkor még fent áll, hol tudnék a neten olcsobban hozzájutni?
2010. dec. 12. 20:17
 7/15 anonim ***** válasza:
Mi is ma voltunk a fressnapf-ben venni ilyen kaparót de már rég elfogyott és azt mondták hogy szinte biztos hogy a többi fressnapf-ben is ez a helyzet. Nézegesd kitartóan a vaterát és az akciókat az üzletekben, hátha kifogsz egy jót.
2010. dec. 12. 20:38
 8/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Lenne nekem is egy kaparófám, amit már nem használnak a cicák. Érdekelne-e? Hengeres, odús, kb 90 cm magas. Szürke színű, tappancsmintás.

Üdv.

Fanni

2010. dec. 13. 09:40
 9/15 anonim ***** válasza:

Mi magunk fogjuk elkészíteni a kaparót. Így sokkal, de sokkal olcsóbb lesz, ráadásul nagy testű lenne a cicus, tehát a méret sem mindegy... Egy kis kreativitás és türelem, ennyi az egész.

Pl. Egy 20-30 ezres kaparót, simán ki lehet hozni pár ezer forintból: fa lap, plüss burkolószövet, kötél... Ennyi az egész. Ráadásul így olyan lesz, amilyet te szeretnél. :)

2010. dec. 13. 10:41
 10/15 A kérdező kommentje:

Jó, csak az embernek nincs erre ideje, sem helye,de megnéznék egy ilyet :)

Nincs egy képed?

2010. dec. 13. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!