Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért járja körbe a macska...

Miért járja körbe a macska tízszer a párnát, mielőtt lefekszik rá?

Figyelt kérdés
Mikor lefeküdne a párnára, tízszer körbejárja. Mesékben is láttam mindig,de sosem értettem. Miért van ez?
2010. dec. 10. 20:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezt szerintem csak ő tudja :D

Lehet meg akarja nézni minden irányból, hátha rejtőzik alatta valami, ami meg akarja enni, vagy nem tudom :D

2010. dec. 10. 20:12
 2/9 A kérdező kommentje:
Úgyértem hogy rajta mászkál körbe körbe:D Szóval rááll, és megy rajta néhány kört, néha sokat, hogy csak nézem, mikor áll meg.:D
2010. dec. 10. 20:14
 3/9 anonim ***** válasza:
helyezkedik :D
2010. dec. 10. 20:16
 4/9 anonim ***** válasza:

Ezt nem tudom, de miénk is körbejárja, és a kutyák is csinálnak ilyet, lehet, h megvizsgálja hogyan a legkényelmesebb.

Még soha nem számoltam, de tényleg mindig pont 10szer csinálja?

2010. dec. 10. 20:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
sztem azért hogy "kitapossa", miénk van amikor az első 2 lábával dögönyözi. vmi ösztön lehet:)
2010. dec. 10. 20:18
 6/9 anonim ***** válasza:

Egyszer tanultuk, hogy ez egy ilyen régi beidegződés náluk, meg a kutyáknál is. Már nem is emlékszek mi is volt az ok.:S

de másik példa volt rá, hogy pl. a bölcsesség fogunkra sincs már szükség mégis kinő. Nekik sincs már erre szükségük, de körbejárják.

Talán azért mert előtte körbe néztek nincs e veszély, és meg felelő e nekik a hely.

2010. dec. 10. 20:21
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem pontosan tízszer, de nagyon sokszor körbemegy. A gyömöszkölés az a dagasztás szerintem:D És mostmeg ott annyira kényelmesen fekszik, hogyha hozzányúlok, akkor feláll, megy egy kört a házban, majd visszamegy megint, mert úgy már nem kényelmes, hogy megpiszkáltam és meg kellett mozduljon:D
2010. dec. 10. 20:22
 8/9 anonim ***** válasza:
jaj igen az az! :) Kitapossa, mert régen a földet is előtte kitaposta, hogy simára tudjon feküdni :)
2010. dec. 10. 20:22
 9/9 anonim ***** válasza:
helyezkedik.az en macskam is mindig ezt csinalja
2010. dec. 10. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!