Hatékony bolha- és kullancsirtó?
A kisállatboltban lehet kapni Piretrin port(olyan mint a hintőpor kb.300ft és a kutyákra is kiváló) amivel három kezeléssel abszolút bolhamentes lessz a cicád!
Sajnos a kullancs ellen csak az a hatásos ha gyakran átnézed a bundáját és kiszeded belőle egy erősebb csipesszel.Nagyon kicsi az esélye hogy a kullancstól lessz valami baja--de nem kizárt.Nem sokat tudsz tenni ellenük!
a por semmire sem jó sajnos:( 3 cicánk van jó minőségű bolhaporral próbálkoztunk először, semmit sem ér. Pedig az előírásnak megfelelően alkalmaztuk!
Ez annál inkább, mi erre esküszünk: [link]
a kullancs ellen, csak annyit tudok mondani, hogy már van bolha-és kullancs elleni nyakörv.
de a nyakörv csak megelőzés céljából jó, szóval előtte a bolha problémát meg kell szüntetni, utána adni rá a nyakörvet. 2-3 hetet várva a csepegtető után!
22L
Ilyen is van!
Fypryst cseppet tettem a macskára és nyolcadik napja vergődik kínjában tőle. Persze össze szarja az egész lakást és vergődés közben behugyozik kínjában... Hajrá használjátok ti is ha kedvetek támadna.. Nem biztos hogy túléli. Ha mégis akkor csak annak köszönhető hogy 24 órában nővérkeként ápolom mint egy elfekvő beteget... szar, húgy hányás, ordítás a kíntól, kosz bűz, legyek napi kétszer fürdetem és fecskendővel etetem és itatom. milyen zseniális ötlet ez hogy a macskát megmérzegezni és ha ezt a mérgezett vért issza a bolha akkor majd a bolha is megdöglik 3 hétig..??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!