A cica ehet tésztát vagy ilyesmit?
Figyelt kérdés
Sajnos kicsit elszámoltam magam, és mára elfogyott a kajája, viszont én sajnos csak holnap du. tudok venni.
Arra gondoltam hogy addig is főzök ki neki egy kis tésztát vagy rízst hogy valamit mégis egyen.
Első macskám és azt hittem elég lesz neki 3hétre fél kiló száraz meg 3rúd macskaszalámi, de tévedtem. :S
2010. dec. 5. 11:06
1/5 anonim válasza:
Nekem macskám van és sose adtam még neki tésztát és hasonlot. Az az igazság, nem tudom szabad e. De multhéten beszélgettem ismerősömmel, neki kutyája van és azt mondta, hogy kutyának nem szabad. :S
2/5 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz tőle. Kérdés hogy megeszi e?Valami szafttal vagy egy kis hússal keverve nagyobb az esélyed.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát sajnos tényleg kénytelen lesz megenni. Bár mivel 3 hete még kóbor macsek volt, nem hiszem hogy annyira válogatós lenne.
2010. dec. 5. 13:20
4/5 anonim válasza:
Ha egyszer-egyszer adsz neki nem lesz tőle baja. De amúgy nem egészséges, mert a macska húsevő állat, és egyátalán nincs szüksége a szervezetének szénhidrátra.
5/5 anonim válasza:
A macska húsevő, így van.
Attól függ mire szoktatod rá eleinte. Én elrontottam és csak konzerv macskatápot eszik meg..fene a belét :D
Ja meg a száraz tápot, de azt is csak a kutyával együtt..érdekes állatom van :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!