Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A cicám mostanában nagyon...

A cicám mostanában nagyon sokat eszik. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

folyton eszik és eszik.ha nem adunk kaját meg nyávog egész nap..3-4x eszik naponta.

reggel:másfél ek.

délben:1 kanál

du: 1 kanál

este: 1 kanál

nem volt mindig ilyen.Régen max. 2x adtunk neki kaját és nem is kért többet!

2010. dec. 2. 16:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Éhes :-)
2010. dec. 2. 16:22
 2/7 anonim ***** válasza:

mik azok az 1 kanalak ?

egyébként a miénk is eszik aztán vettünk neki márkásat (kitekato-ot) és azt követeli ... már tiszta dagadt xD ...

ha hoztunk kismacskát meg volt sértődve és nem is lehetett megsimogatni enni sem evett ha látta őket vagy minket xD

de ha vidéken (nem panelban) laktok szerintem nem baj ,mert ugyis lemozogja (az már más kérdés ,hogy nagyobb buksza kell)

2010. dec. 2. 16:26
 3/7 Kitthu válasza:
Mi az h 1 kanál? Mert ha macskakaja v bármi más,ez kevésnek tünik. Az én cicám többet eszik,mint én,pedig én 50kg-os v.ok. A lényeg ha tényleg sokat eszik a cica és közben fogy,sovány,akkor vidd el állatorvoshoz,mert férges. Azonban azt is vedd figyelembe h a hideggel arányosan az állatok is többet esznek,mint pl nyáron.
2010. dec. 2. 16:35
 4/7 lovasoktató ***** válasza:
Csatlakozom az előtem szólóhoz.Itt a tél,növeszteni kelle téli bundát na meg hideg is van kell a fütésre,ha mas tünete nincsen akkor csak ez a baja.
2010. dec. 2. 17:33
 5/7 A kérdező kommentje:

macskakaját kap.

amuugy már egyre nehezeeebb :D

hmm..lehet tényleg a tél miatt van..amugy nem mozogja lee..egész nap alsziik..már 9 éves amugy..most,h tudom mi lehet az oka megnyugodtam.

2010. dec. 2. 19:58
 6/7 anonim ***** válasza:
De még mindig nem tudjuk mi az az egy kanál... Száraz macskatáp? Mert azt nem kell adagolni, lehet mindig a macska előtt. Nálunk egyébként mindig van előtte száraz, megeszik 3 db 100 grammos alutasakos kaját, vagy pástétomosat, plusz még kap a házikosztból is szóval nálunk is sokat eszik.
2010. dec. 3. 14:11
 7/7 A kérdező kommentje:
nem száraz,mert azt nem szeretni annyira.(:
2010. dec. 10. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!