amikor csinálok már jön is a konyhába, adok neki néhányat és nagyon szereti, nem sokszor persze, szal nem ez a fö tápláléka:D, szóval nem árt neki , vagy igen??
Nem, az enyém a töltött csokiért van oda :-) Csak tarts mértéket,persze
2010. nov. 28. 21:33
2/11 anonim válasza:
Az én cicám a sima kukoricát kedveli:)
2010. nov. 28. 21:42
3/11 A kérdező kommentje:
azt az enyém is de csak köret ként :)
2010. nov. 28. 21:44
4/11 anonim válasza:
Hát az enyém is szeret kunyarálni:) Eddig még nem volt tőle semmi baja..
2010. nov. 28. 21:44
5/11 anonim válasza:
az én macskám is mi9ndig kunyerál chipset,sütit minden fajta édességet. ha meg nem adok neki chipset és ha pár percre nem figyelek oda akkor mindik belenyomja a fejét az kilop egyet és elszalad vele. nagyon vicces szokott lenni :D.
2010. nov. 28. 21:52
6/11 anonim válasza:
Az enyém pedig a fagyit szereti, amikor a tévét figyeltem a macskával az ölemben, hirtelen belenyúlt a fagyimba :D
2010. nov. 28. 21:59
7/11 anonim válasza:
Nekem két kutyám van ,de mindig mindenből kérnek.Nem hiszem ,hogy nagy bajt okozunk nekik.De szerintem -1-2 évet így tuti elveszünk tőlük.
De én úgy vagyok vele ,hogy én sem eszek egészségesen,nem vagyok vega csak azért ,hogy 2-3 évvel talán tovább élek.
Mert benne van a szóba élek és ha már élek akkor élvezzem addig amíg tart.
És a kutyámnak is legyen rövidebb életük 1 évvel ,de élvezzék az életet és annak minden ízét :)
2010. nov. 28. 22:59
8/11 anonim válasza:
Az enyém is megenné a popcornt, de szerintem ne adj neki, mert bele mehet az ínye alá. Biztos veled is előfordult már hogy a belső, barnás része bement a fogad és az ínyed közé, mi emberek ki tudjuk piszkálni, de a cicák nem, és komoly ínygyulladást okozhat.
2010. nov. 29. 11:48
9/11 anonim válasza:
Az első válaszoló vagyok. Nekem is imádja a fagyit, de csak a csokisat és a vaníliásat. A gyümölcsöst nem eszi meg. Finnyás cicám van :-)
2010. nov. 29. 16:37
10/11 anonim válasza:
Én a fagyiba-nyúló cicás válaszoló vagyok :D
Én még csak a vaníliás fagyit kóstoltattam meg eddig vele, amikor megeszem a fagyit, akkor a pálcikán maradt kis fagyit odaadom neki, szerintem azért nyúlt bele, hogy célozzon rá, hogy adjak neki :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!