Egy hónapig elveszett cicám előkerült és nagyon szomorúnak látszik, már nem játszik, folyton csak üldögél. Mi lehet vele?
ha elvitted orvoshoz és mindent rendben talált akkor ne aggódj, már csak idő kérdése.
Nekem is kb. 3 hónapra tűnt el a cicám egyszer! Emlékszem aztán jöttem haza iskolából és az ajtó előtt ült. Sírtam, mikor megláttam :) nagyon nyávogott, bevittem a lakásba és adtam neki macskatápot. Azóta eltelt pár év, most sem olyan, mint azelőtt sokat változott a személyisége. De tudom, hogy már nem megy el ( azt se hiszem, hogy akkor direkt ment el, lehet valaki befogta vagy fogalmam sincs) és megint rendesen jön oda és ha csak meglát eldobja magát előttem a földön, hogy simogassam :) és sokkal jobban szeret, mint azelőtt. Persze az elején ő is tartózkodó volt, csak ült magának, és evett.
Kell neki egy kis idő, sokat beszélj hozzá, adj neki finomakat enni, és tejet is kapjon meg amiket szeret. Egy idő után meg fog nyugodni és majd simogatni is lehet rendesen, egyelőre másképp kell neki kimutatnod, hogy szereted.
Szia!
Képzeld az én cicám, pont az ellenkezője lett, amikor elveszett, feköltöztünk lakásba, és gondoltam majd jobb lesz neki kertesben elevittem anyáékhoz, de onnan eltűnt, szörnyen szomorú voltam, és amúgyis nagyon hiányzott otthonról a cica. Többször hívtam, mikor eszembe jutott, hogy nincs is már velem. Egy hétre tűnt el, épp anyáélknéél voltam, amikor hugom hallotta, hogy nyávog egy cica az ablakban kinyitotta és a Mimike volt az :):):) !!! Hihetetlenül boldog voltam, egyből haza is vittem... És ő előtte egy szörnyen kényes macsek volt, most meg nem győz hízelegni, meg kedeskedni, és még mindig ilyen, pedig ennek már több mint két éve!! Ő is kan cica, és már hat éves. imádnivaló!
Örülj, hogy meg lett a cicád, hidd el rendbe fog jönni, csak bánjatok vele nagyon kedvesen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!