A cicámnak hol tudok ruhát vennék? Mindenhol csak kutyának látok:- (
Figyelt kérdés
Linkelj,ha tudsz üzletet.Köszönöm.2010. nov. 25. 10:58
11/16 anonim válasza:
Én múltkor a józsefvárosi piacon is láttam cicaruhát.
12/16 anonim válasza:
Beírtam a keresőbe, hogy cicaruha, hát nem egészen az jött ki amire gondoltam XD Gondoltam segítek, de tényleg nehéz találni. Ha a macskád elviseli, akkor rendben.
13/16 anonim válasza:
Csak akkor adj rá ruhát, ha kopasz macska. Különben baj lehet belőle.
14/16 anonim válasza:
Tényleg csak akkor adj rá ruhát, ha közben a szemed előtt van.. különben megpróbálja levenni, és megfojthatja/felakaszthatja magát vele. Az enyém egy bolhanyakörvvel majdnem megölte magát:S
15/16 anonim válasza:
Nekünk van egy perzsa cicánk és mikor elválltak a szüleim elköltöztünk és a cica addig átmenetileg egy idegen helyre került és a szőre szörnyen összecsomósodott. Sajna nem volt más megoldás meg kellett nyírni a kisdrágámat. Ez 3 éve volt októberben. Jött a hideg és kénytelenek voltunk valamit csinálni. Lemértük a cicát és olyan boltban ahol lehetett kutya ruhát kapni ott vettünk neki és jó is volt rá. Addig elviselte még nagyon picike volt a szőre, utána már nem. Szerintem melege volt benne.
16/16 anonim válasza:
Jajj szegény cica de viccesen néz ki:D
Amúgy szerintem is csak kopasz macskára adj ruhát. A macskák nagyon ügyesen tudják a testük hőjét szabályozni, ráadásul elég öntörvényűek is, és nem hiszem, hogy normális macska elviselné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!