Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hány hónapos korukban "komolyo...

Hány hónapos korukban "komolyodnak" meg a macskák?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, lesz e olyan, hogy kinövik, hogy amikor ébren vannak mindenen lógnak, mindenre ráugrálnak, olyanok, mint az őrültek.
2010. nov. 24. 16:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Egyik-másik ilyen marad még felnőttnek is:) Az enyém már 5 éves, és bár kicsit javult a helyzet, de még most is képes lesből ráugrani a fejem tetejére, vagy éppen a szekrény tetejére felugrálni.
2010. nov. 24. 16:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem max többéves korára unja meg, ha ellustul.. Az enyém játékos természetű, kortól, napszaktól, mindentől függetlenül játszik mindennel, ami a mancsai közé kerül. Felnőtt korban ez egy kicsit csillapodik, de sokan közülük ilyenek maradnak egész életükben:) Mellesleg az ilyen kis vadócok a legjobb vadászok!
2010. nov. 24. 16:31
 3/9 anonim válasza:
Az én kandúrom 9 hónapos, és már valamennyire megkomolyodott.Pl nem rohangál már egész nap,mint a meszes,nem szakítja le a függönyt.. de persze ugyanúgy játékos maradt :)
2010. nov. 24. 18:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Az én kandúrom már féléves korára megúnta. Nagyon nyugodt, szelíd és kedves macska! Egy tünemény! Már 5 éves. :) Szerintem macskafüggő a dolog... Kinél így, kinél úgy... :)
2010. nov. 24. 18:37
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Azelőtt kutyám volt, de ő sose komolyodott meg :) Mindig azt hitték az utcán, hogy még fiatal kutya, aztán mikor mondtam, hány éves, elcsodálkoztak:)

Lehet, hogy a macskákkal is így járok, biztos mi vagyunk rájuk ilyen hatással :D Mellettünk nem képesek megkomolyodni az állatok, de végülis nem baj, nem csak már 2 kilósan olyan dolgokat levernek, mi lesz, majd ha 8 kilósak lesznek (ivartalanítva lesznek):D

2010. nov. 24. 19:53
 6/9 anonim válasza:

Az egyém október végén volt 4 éves. Na de olyan felfordulást tud csinálni hogy az csak na xDDD

Szerintem az enyém ugyanolyan muki mint volt xDD

A szőnyeg jaj Istenem hogy szokott kinézni xDD

És amikor leszedi a macikat az ágyról? Wháá xD

A minap széttépett egyet, és apum találta meg elkezdi komor ám annál vidámabb hangon: Nézd mit csinált a szadista macskád xDD

2010. nov. 27. 17:57
 7/9 A kérdező kommentje:
Nálunk is így van kb, a rohadt kis kártevők már megint megrongáltak valamit :D De csak viccesen mondjuk :D
2010. nov. 27. 18:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekünk is van egy cicánk aki tiszta dilis,2 éves,ivartalanított kandúr,de nem úgy néz ki mint aki valaha meg fog komolyodni :) Egyedül kitesz 6 macskát néha...:D
2010. dec. 2. 11:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Ja ,és a játékegeret "belefolytja" a vízbe,tejbe ...Beleteszi,mint aki ki akarná nyírni :D
2010. dec. 2. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!