Kezdőoldal » Állatok » Macskák » SOS Mi baja lehet a macskámnak...

SOS Mi baja lehet a macskámnak? Most lett rosszul

Figyelt kérdés

kb e gyórája rosszul lett a macskám, hányingere van, egyszer hányt, valami lógott a szájából de elszaladt, valamiért bemenekül az ágy alá és ott szuszog meg öklendezik. nagyon aggódok érte légyszi segítsetek!

amúgy állatkórház már nincs a városunkban, felhívtukaz orvost de egyik foglalt, másik azt mondta hogyígy nemtudja mibaja lehet

2010. nov. 23. 22:39
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Már semmibaja szerencsére.

másnap elvittük dokihoz,aztmondta lehethogy kavics vana hugyhólyagjában,vagy benyelt valamit. kapott antibiotikumot meg görcsoldót meg valami barna trutymót aszájába. kiderült hogynemcsakhogynem evett,nemis volt wc-n. Este pisilt aztánsokkal jobban lett. Köszönöm az aggódást és a válaszokat!

2010. nov. 27. 08:57
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Én meg köszönöm, hogy írtál!:D Örülök, hogy jól van a cicád!
2010. nov. 27. 10:38
 13/19 A kérdező kommentje:
Tegnap megint rosszul lett, elvittük dokihoz azt mondta vesemedence gyulladása van, ez mennyire lehet súlyos?
2010. nov. 29. 14:12
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha szabad egy javaslatot: Szerintem vidd másik orvoshoz. Ez össze vissza beszél.
2010. nov. 29. 14:34
 15/19 A kérdező kommentje:
a legjobb doki a városban
2010. nov. 29. 14:41
 16/19 anonim ***** válasza:
Csinált az orvos vizelettenyésztést és ultrahangot? Mert ha nem akkor tényleg csak találgat. Ez nem jó hír ha tényleg így van de megfelelő kezelés esetén jó eséllyel felgyógyulhat belőle.
2010. nov. 29. 14:56
 17/19 anonim válasza:
ha a "legjobb" doki lenne a városban,akkor már az elején tudta volna,hogy mi a baja! és te amúgy ne a mások véleményére hallgass,hogy ki szerint a legjobb,hanem a sajátodra! Mivan,ha megint hülyeséget mondott és hamarosan megint rosszul lesz?
2010. dec. 9. 13:40
 18/19 A kérdező kommentje:
egy 5 centis tű volt benne, most már semmibaja
2010. dec. 16. 14:21
 19/19 anonim ***** válasza:

11-24 10:40-es vagyok.

Ugye mondtam neked????!!!!!!!!!!!!!!!

Ugyanez volt az enyémnél is! Mondtam, hogy röntgen kell neki azonnal!!!!

2010. dec. 17. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!