S. O. S. Talált cica, nem tudjuk a fajtáját!?
Most találtuk, és istentelenül vékony, kint vannak a csigolyái és a lapockája is, szinte minden csontja.
Milyen fajtájú? nagyon szeretnénk rajta segíteni.
Az állatorvostól ne várj sokat, ő gyógyít nem fajtát határoz meg. Erre szoktam mondani, hogy nagyon jól gyógyít a miénk is, de mikor megkérdezte, hogy ez a macska abesszin-e, és mondtam hogy sziámi, majd közölte, hogy ezzel a fejjel nem sziámi én meg közöltem, hogy akkor mutatom a törzskönyvet, mert nem is rossz törzskönyvű sziámi. Szóval, ha teszem azt nem tenyésztőnél veszem, hanem találom, elviszem a dokihoz, most azt hinném, hogy abesszin?
Amúgy az is lehet, hogy valami házi + "fajta-macska" keverék, nem biztos, hogy valami teljesen tiszta, de attól is vigyétek el szegényt, hátha kell neki valami kezelés.
Nekem ez a típus jutott róla eszembe: birman macsek:)A képen egy szürkés cica van, de barna színben is előfordul.
Tényleg nagyon szép, remélem sikerül rendbe hozni!
Én is javaslom a dokit, ő meg tudja állapítani van-e valami betegsége, aztán jó minőségű táp, és adhatsz neki pl macska Béres-cseppet, hogy megerősítse a szervezetét..
Nekem meg a ragdoll ugrot be. :)
nem tudom, mert elég rossz passzban volt tegnap, egy ilyen cica ha elszökik akkor nem tartották jól...
a fajtáját majd kiderítem, köszönöm a válaszokat =))
mostmár sokkal jobban néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!