Miért lehet véres a macskám vizelete? Benti cica de néha néha kikéredzkedik. Természetesen minden oltást feregtelenítőt stb. megkap. Lehetséges hogy felfázhatott?
Sajnos én okos választ nem tudok adni,de szerintem vidd el minél előbb állatdokihoz a cica érdekében.
Pl. az én macskám mindig csipás volt és neki a csipa volt véres. Az állatorvos azt mondta nincsen nagy baj csak meghült egy kicsit a macsek és kapott egy szurit amitől rendbe jött.
Volt olyan is,hogy állandóan prüsszögött szoba cica létére. Bizony az állatorvos felvilágosított,hogy akkor is elkaphat valamit ha a cipőnkkel bevisszük a házba,lakásba,hiába vesszük le a cipőnket miután beléptünk a házba,akkor is bevittük az utcálól a sok bacilust a cipőnkkel és az bizony a macskára kihat.
szia!
nem akarok rádijeszteni, de a véres vizelet macskáknál veserendellenességre utal! (hajlamosak vesekőre, főleg az olyanok, akik keveset isznak száraz táp mellett)
vidd állatorvoshoz szegénykét amilyen gyorsan csak tudod. nagyon remélem nem lesz semmi baj.
14:06-os válaszoló!
a cicák nem menstruálnak, pláne nem véreznek közben úgy mint az ember:D ők tüzelnek!
Örülök, hogy nincs nagyobb baj, de azért én a továbbiakban figyelném a cicát, nehogy mégis alsó húgyúti szindróma legyen belőle (ezt mikroszkópos vizelet-vizsgálattal lehet csak megállapítani), ugyanis én sima felfázásról macskáknál még nem hallottam.
Tájékozódás-képpen egy cikk:
Bízzunk benne, hogy mégsem erről van szó, jobbulást a cicának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!