Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A cicám azthiszi én vagyok az...

A cicám azthiszi én vagyok az anyja?

Figyelt kérdés
4 cicát kiraktak nagybátyáném háza elé, és ebből 1et elhoztunk mi anynira aranyos volt. Pici még, már vannak pici fogai, játékos aranyos, és valahogy engem különösen megszerethetett, mert ahogy a közelébe érek dorombolni kezd. VIszont ma érdekes dolgot csinált. Elkezdett szaglászni olyan mint amikor az anyjuk tejét akarják szopni, ugy keresett. És aztán nyávogott mert ugye én nem vagyok macska, se az anyja. Lehet hogy azthitte az anyja vagyok?
2010. nov. 13. 21:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Kajaszagod volt :D
2010. nov. 13. 21:15
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Cicit keresett. Ez tök normális dolog ha egy kiscicát hamar elválasztanak az anyukájától. Megszokta az anyukáját, azt hogy szopizhat és hiába tud már enni mellette rendes kaját is, azért csak hiányzik neki. Egy párna, valami jó bolyhos, szőrös huzattal kicsit pótolhatja az anyukáját:)
2010. nov. 13. 21:15
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. Venned kellene kis cumisüveget vagy orrcsepp csepegtetőt és azzal tenni a tejet a szájába. Ilyen pici cica még nehezen eszik másképpen. Langyos tejet adj neki szerintem.
2010. nov. 13. 21:20
 4/11 A kérdező kommentje:
Azzal nincs baj, mert enni tud enni, adtunk neki rendes kaját és úgy befalta...:D TIszta Garfield.:D Még színre is :P Na akkor jó... A kis fekőhelyén van egy plüss kutya és imádja :D
2010. nov. 13. 21:23
 5/11 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok.

Egyébként kell neki egy mamapótló. Hozzánk kb. 6 hetesen kerül a cicánk, de annyira szeret bennünket, mintha a szülei lennénk. Mindig ott van, ahol mi, akár velünk is alszik és néha velünk is fürdik. De hát ő is családtag. :)

2010. nov. 13. 21:40
 6/11 anonim ***** válasza:
Tejet ne adj neki! Tehéntejben vagy bármilyen nem "cica anyatejben" olyan anyagok vannak amiket a kiscicó nem képes megemészteni. Azonkívül, hogy jól megfosatja szegényt semmit nem fogsz elérni vele.
2010. nov. 13. 22:05
 7/11 anonim válasza:

Hát nálunk most vannak kismacskák és az egyik aki egyébként fogyatékos bele van bolondulva az édesapámba.

De igaz a kiscicáknak kell anyja pótlék és szerintem tőled kaphatja a legtöbb szeretettet és anyja ként tekint rád

2010. nov. 14. 09:44
 8/11 anonim válasza:
a mi cicánk nyalta a nyakamat és közben dagasztott.
2010. nov. 14. 14:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Az én cicám is iylen :) mindig amikor beszökik rögtön az emeletre megy és az ágyamba veszi az irányt, ott pihen :)
2010. nov. 14. 16:40
 10/11 anonim ***** válasza:

A mi Blöki cicánk mindenkinek adott funkciót a családban: én lettem a fogadott anyja (etetem, tisztítom az almát, hozzám jár simiért), a fiam a testvére (vele durvábban is játszhat), a nejem meg a szerelme (lévén semmi másra nem jó: hetekig csak menekül előle, tüzelés idején hát ő üldözi).

Érdekes, hogy most, 16 hónapos korában már semmilyen emberi étket nem fogad el, nasiként is csak olyasmit, amit a "fogadott testvére" megeszik: sült krumpli, hamburger, pizza, mogyoró, chips.

2010. nov. 14. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!