Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogy szoktathatnám rá a 6...

Hogy szoktathatnám rá a 6 hónapos perzsa kiscicám royal canin tápra?

Figyelt kérdés
2009. jan. 10. 22:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Eddig mit evett?
2009. jan. 11. 09:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom eddig mit evet, és miért kéne átszoktatni ha a másik ételt már ne tán megszokta?! De ha a annyira akarod, akor ragd ki neki az ételt meg vizet vagy tejet! Ne adjál neki másikat ha éhes lesz megeszi. Az én cicám is igy van egy két macsa kajával, volt mikor már bele száradt a kaja a táljába, de kicseréltem és ugyan azt a fajtát tettem bele és lám megette! Ha éhes lesz megeszi! De gondold át, hogy mégérie és hogy nem eheti azt amit szeret!Vagy esetleg keverd ossze a megszokott kajájával és hátha ugy legalább megkostolja és rájon hogy az finom:-)!
2009. jan. 11. 12:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha tápot evett, akkor könnyű dogod lesz, mert a Royal Canin nagyon finom, ízletes táp az állatok számára. Tapasztalatból mondom, az én kutyám is nagyon szereti. Először keveréket adj neki, mármint amit először evett és a royal canint. Aztán utána már csak Royal Canint. a zacskó hátoldalára van nyomtatva az adagolási arány! Sok szerencsét!!! :D
2009. jan. 12. 18:29
 4/5 A kérdező kommentje:
De nem szeretné megenni, oda megy megszagolja és arrébb megy és nyávog, adok neki alutasakosat, és azt meg megeszi.
2009. jan. 13. 20:00
 5/5 anonim ***** válasza:

akkor keverd össze az alutasakossal, és fokozatosan egyre kevesebbet tegyél hozzá a szárazhoz..

egyébként az én macskám sem ette meg a royal canint..az iamset egy az egyben utálta, a hill's halas tápját megette, de az abszolút kedvence a hill's nature's best.

az elején én is próbáltam rászoktatni arra, amit jónak gondoltam, de nem ment..nincs mese, kísérletezni kell.

2009. jan. 23. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!