Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mennyibe kerülhet havonta egy...

Mennyibe kerülhet havonta egy (Maine Coon fajtájú) macska tartása?

Figyelt kérdés
Egy idős cicáról lenne szó, akinek valószínűleg ideiglenes befogadója lennék, de nem tudom milyen speciális igényei vannak ennek a fajtának (pl. spéci táp vagy vitaminok).
tegnap 20:57
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Nincsenek speciális igényei, a macska az macska, fajtától függetlenül. Minőségi táp, minőségi nedves eledel, külső-belső élősködő elleni szer, immunerősítő csepp, ezek alapok egy sima házimacska tartásánál is.
tegnap 21:18
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Lakáscica esetében is kell élősködő elleni szer?

Más háziállat nem lakik nálam. (Csak én :D)

tegnap 22:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen kell, mert cipőtalpon bármit bevihetsz.
tegnap 22:09
 4/5 anonim ***** válasza:
1-2 evente erdemes oltatni a bentit is. Ha ideiglenesen van nalad, ezzel nem kell szamolni. Kaja szerintem kijon 5e korul, alom lehet dragabb is, attol fugg mennyire sporolsz vele. Felszereles igeny szerint, attol fugg mit kell megvenni (budi, hordozo).
tegnap 22:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Kaja 5-750 Ft / nap vitaminokkal.

Ennél azért szélesebb az ár skála, minőségétől függően. Állatorvos kb. 20eFt/év ha nincs baja akkot is.

ma 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!