Mivel lehet a macskát fürdetni a macska samponon kívűl, mert az elég drága?!
Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 16:25
1/9 anonim válasza:
Könnymentes babasamponnal. Több van benne, és tovább is elég.
2/9 anonim válasza:
Macskát nem kell fürdetni mert bizonyos mértékig káros..
Max ha annyira piszkos,vagy más gond van..
3/9 anonim válasza:
Úgy tudtam, hogy a macska öntisztító. Tényleg, egyszer kipróbálom én is. :)
4/9 anonim válasza:
A macskát én is megszoktam füröszteni néha. Nem árt neki, és én nem szoktam neki külön venni "macska sampont". Semmi baja nem lesz attól sem, amit te használsz.
5/9 anonim válasza:
Nekünk 3 éves a cicánk de eddig soha nem fürdettük, kivéve amikor beleugrott egy kád vízbe :)
De sosem büdi.
6/9 anonim válasza:
Ha egy flakon samponra nincs pénzed, állatorvosra hogy lesz?
7/9 anonim válasza:
Panzi sampont vegyél neki abból 600kb egy flakon. Most komolyan, annyi mint amit magadnak veszel, mi drága rajta?
A macska bőre más mint a tied, neki valót vegyél, mert ha spórolsz utána lehet kezelgetheted a viszketését.
8/9 anonim válasza:
Macskát csak akkor kell fürdetni,ha kinti volt és szobacica lett.Amúgy az enyémnek mindig jó illata van,illatos cicának szoktuk hívni....:)
9/9 anonim válasza:
Esetleg még babasamponnak, vagy fürdetővel. Embereknek készült cuccokkal szerintem ne, mert neki már a bőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!