Szerintetek hol tudnék nekik segítséget kérni?
Figyelt kérdés
Meghalt a szomszéd néni, utána maradt 3 felnőtt (2 nőstény, 1 kandúr)és 3 kiscica (2 kandúr, 1 nőstény). Örökös leszarja őket.
Nekem 6 saját, ivartalanított cicám van, etetem, illetve vettem nekik cseppeket, féreghajtót, de szüleim nem költenek rájuk. Fedett melléképületben élnek. Az a baj, itt a szezon, párosodni fognak és még többen lesznek, leivartalanítani őket kb. 100ezer forint, de a kaja is nagyon sok. Falun van, az istenháta mögött.
Írtam ki nekik gofundme oldalt, egy fillért nem ajándékoztak nekik. Bezzeg hülyeségre adnak.
tegnap 15:09
1/2 anonim válasza:
Helyi szervezet, állatmenhely, stb. Csak van valaki, aki befogadná őket. Hírdesd fb-on. Bár ennek kicsi az esélye, sajnos annyi a macska, hogy nem érték senkinek, falun főleg, átmegy az anyuka Manci nénihez és hoz szülinapjára a gyereknek egy kismacskát :(
2/2 anonim válasza:
Vedd fel a kapcsolatot a hozzád legközelebb lévő állatmentőkkel, hátha tudnak segíteni valamiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!