Kezdőoldal » Állatok » Macskák » 8 hòs kasztrált cica 2 napja...

8 hòs kasztrált cica 2 napja hány. Mit lehet adni neki ami gyomornyugtatò? Csak hétfőn tudjuk orvoshoz vinni.

Figyelt kérdés
A közérzete rendben van, játékos, aktív. Kakija rendben van, eszik. A hányása nem emésztetlen vagy emésztett ételt tartalmaz, hanem ilyen sárgás folyékony. Van valami házi praktika? A cicák gyomorvìrust elkaphatnak? Vagy mi lehet ez?

tegnap 09:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Hányszor hányt?
tegnap 09:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Első nap vagy 8x. Most 4x
tegnap 09:43
 3/8 anonim ***** válasza:
26%

Quamatel mini -nek a felét. Nekünk látatlanban is ezt javasolta a doki. Helyette vittem helyben vizsgálgatni, vagy 80e-t elköltöttem, mire a végén tényleg odaadtam neki a quamatelt. Utána azonnal megszűnt.

ártani nem ártasz vele neki az tuti. Utána bármikor viheted még dokihoz.

Illetve ezen kívül adhatsz neki szőrcsomóra pasztát ami segíti neki "megemészteni". Amiatt is hányhat. Illetve mondták nekem a dokik, hogy a macskák hajlamosak "rászokni" a hányásra.

Ha vírusos lenne, akkor jó eséllyel levert, bágyadt lenne, sokat aludna és persze lázas lenne. Ezt persze doki tudja megnézni neki rendesen. (bár csak s...gberakjék egy lázmérővel óvatosan, a hőmérsékletet illik tudni, hogy mennyi kell legyen. Bár van 3 gyerekem, szerintem a macskát nem hőmérőzgetném én se otthon)

tegnap 09:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Sárga hányás az savtól van. Fűszeres és/vagy zsíros étel okozza. Kapott valamit, vagy belezabált valamibe a karácsonyi menüből. Magától helyrejön, de arra figyeljetek, hogy csak a saját kajáját egye.
tegnap 10:32
 5/8 anonim válasza:
Lehet, hogy epét hány.
tegnap 11:05
 6/8 A kérdező kommentje:
Semmi olyat nem kapott amit mi is eszünk, ez biztos. Nem is szokott kunyerálni. Ez tutira kilőve.
tegnap 11:27
 7/8 kutyafule4 ***** válasza:
Akkor várjatok hétfőig, hátha nem pusztul el addig valamiben.
tegnap 12:33
 8/8 A kérdező kommentje:

Hidd el kedves utolsó,vinném orvoshoz előbb!

Itt Németországban amellett hogy a legközelebbi állatkòrház 80 km-re van, csak az hogy ránézésre 250-300€...ha kezelés is kell, akár 1000€. Hétfőn az állatorvosi ha megnézi max 50€. Ha lenne biztosítsunk nem lennék már itthon. Az exférjemmel úgy egyeztünk meg hogy a lányunknak a macskáját felesben fizetjük. Én veszek minden cuccot, drága kajákat, ő fizeti a biztosìtást. Erre most derült ki 2 napja, hogy ő nem kötött biztosìtást a cicára,mert spórolni akart...én szavaztam neki folyamat, mióta júniusban elhoztuk, hogy kössön. :(

tegnap 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!