Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nelly macska eledel?

Nelly macska eledel?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Mit gondoltok a Nelly premium száraz macska kajarol? Sparban hirtelen ez tunt a legjobbnak igy vettem egy zacsival. Kezdo cicas vagyok.
dec. 13. 11:03
 1/4 anonim ***** válasza:
76%

Fosszargagyi.

Olyat kene keresni, amiben magas hustartalom van, minimum egy 40%, de ha tobb, az csak jo.

Ebben 4% allati nem tom mi van.

dec. 13. 11:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Esetleg márka ajánlás?
dec. 13. 13:37
 3/4 anonim ***** válasza:
47%

Préstepertőliszt (29%), Burgonyapehely, Zöldborsó, Pulykaliszt (12%), Burgonyakeményítő, Állati zsír, Szárított céklavelő, Friss csirke (4%), Hidrolizált állati fehérje, Élesztő (1,5%), Ásványi anyagok, Lazacolaj (0,5%), Cellulóz Yucca shidigera kivonat (0,2%).

~40 valahány% állati eredetű, azért ez nem annyira rossz ajánlat 1600ft/kg áron szerintem. Én inkább közép kategóriásnak nevezném.

dec. 13. 16:08
 4/4 anonim ***** válasza:
49%

állatorvosok/tenyésztők szavait tolmácsolva :)

Minden olyan kaja, amit letudsz venni a szupermarketek polcairól, rossz minőség. Lásd whiskas,felix,purina, sheba stbstb. Fressnapfba vagy a Zoopluson nézz körül. Magas hústartalma legyen (Hús, és nem hús és állati eredetű melléktermék) cukormentes és ízfokozó mentes legyen. Szerintem ár érték arányban a Real Nature Wilderness az egyik legjobb.

dec. 14. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!