Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Most kaptam egy cicát. Mit...

Most kaptam egy cicát. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Eleinte nem is evett, csak befeküdt egy sarokba.Most már feloldódott,eszik,dorombol,de még nem mászkál semerre a lakásban.Változni fog ez és ha igen mikor?
2010. nov. 6. 16:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Fog változni, ha kedvesek vagytok vele, de ehhez idő kell. A macska félős állat. Adj neki finomakat enni, szeretgesd, és majd feloldódik jobban. :)
2010. nov. 6. 16:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Nyugi. Pár nap múlva majd azt írod, hogyan akadályozhatod, meg, hogy mindenhova bemászáljon (pl. ruhásszekrény, mosógép, fiókok, stb.) :)
2010. nov. 6. 16:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Persze, hogy változni fog. Még nyilván új számára a környezete, hozzá kell szoknia a változáshoz. (bár az én kiscicám, amikor elhoztuk, azonnal felderítette a lakást, ő nem egy félős fajta =D )

Csak legyetek vele türelmesek, ne erőltessétek, ne hordjátok egyik szobából a másikba, majd ha ő már teljesen biztonságban érzi magát, akkor hidd el, magától is nekiindul és nézelődik egy kicsit. Aztán előbb-utóbb úgy belejön, hogy csak győzd megtalálni ;-) (a mi cicánk már első este legalább 3x "elveszett", hiszen amilyen pici volt, bárhova be tudott bújni =D )

2010. nov. 6. 16:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt jópár cicám, hozzá kell hogy szokjanak az emberhez, a környezethez. Ez körülbelül 2-3 hét. Persze ez csak akkor áll ha már nem pici kölyök cica.
2010. nov. 6. 16:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Várok türelmesen.
2010. nov. 7. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!