Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ha kiengedem a macskám,...

Ha kiengedem a macskám, visszajön?

Figyelt kérdés
Az előző cicám mindig visszajött de őt eleve utcáról fogadtuk be, őt elég sok ideig csak kint tartottuk, majd idő után kinti-benti macska lett, és ő mindig visszajött. De most a fiatal cicánk nem tudjuk honnan jött, egy idős nénitől fogadtuk be, egy-kétszer kiengedtük, amikor mi is ott voltunk vele. Kb. 3 hónapos, megkapta az oltásokat, még nem ivartalanított de még nem ivarérett. Ha kiengedjük visszajön? Azt tudom, hogyha elhagyja a telket, akkor bármi történhet vele, de nem tudom hogyan lehetne bent tartani, mindenre felmászik, ugrál. Erre tudtok mondani bármi tippet?

#macska #fiatal #cica #kiengdés
dec. 12. 12:24
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
57%

Ahogy a 9-es is írta:

,,Amúgy lehet pl lakáson belül tartani, plusz építeni neki kennelt/kifutót ahova ki tud menni. Így törvényes, és így legalább nem fogják elütni / lelőni / megmérgezni / szomszéd kutya széttépni, stb."

dec. 12. 16:51
 12/39 anonim ***** válasza:
43%
Egyertelműen hülyeségeket ír a 7 és 9-es válaszolo 🤣
dec. 12. 16:53
 13/39 anonim ***** válasza:
49%
Oké oké google keresőmotor jobb klikk másolás beillesztés 11 es válaszolo. Ezt én is olvastam de ez nem életszerű efy macskának ezt mindenki tudja
dec. 12. 16:55
 14/39 anonim ***** válasza:
41%

Mi a hülyeség pontosan abban, amit írtam?

Ha számodra nem életszerű betartani a törvényt és felelősen állatot tartani, akkor nem kötelező macskát tartani.

dec. 12. 16:58
 15/39 anonim ***** válasza:
78%
Milyen életszerűségről írsz? A keneltartás macskáknál ami nem életszerű! Rottweilert tartanak kenelben az emberek, nem macskát. Tudom lakótelepen meg belvárosban a lakásba zárás a szokás, de mindenhol máshol látni macskákat szabadon futkosni a járdán meg erre-arra, ha kinyitod a szemed. Ez azért van, mert így tartják a macskákat, ez az életszerű...
dec. 12. 17:48
 16/39 anonim ***** válasza:
78%
Egyetértek a 15 össel szerintem szavazzunk hogy kell ?
dec. 12. 17:58
 17/39 anonim ***** válasza:
30%

A macska fogyóeszköz.

A kutya beruházás.

dec. 12. 19:16
 18/39 anonim ***** válasza:
76%

“mindenhol máshol látni macskákat szabadon futkosni a járdán meg erre-arra”

Igen, pontosan ez a baj.

Már nem is számolom, hàny macskát elütött macskát földeltünk el a felelőtlen “””gazdi””” helyett. Aztán megy a hüppögés hogy szegény cirmike nem jött haza. Hát bszki, nem kéne eregetni mindenfele.

dec. 12. 19:58
 19/39 anonim ***** válasza:
27%
#18 Az olyan macskák akik bent vannak tartva, kiszöknek, majd pánikba esnek az első autótól. Nálunk az albérletben a macska kölyök kora óta kint van, és eszébe sem jutna bemenni a lakásba. Nem azért mert nem engedem be, hanem a tulajdonos nem engedi a házba a macskát. Ez csak egy példa, sokan nem engedik be a házba. Szerintem megbolondulna ha szegénynek bezárt lakásba kéne leélnie az egész életét 🙁 szerintem az kínzás lenne neki.
dec. 12. 20:17
 20/39 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem a fiú macskákat alapból kikéne herélni és akkor nem lenne szaporulat és nem mászkálna annyi macska összevissza és megvan oldva a probléma ennyi itt a megoldás nem törvényt hozni hogy ne enged ki a házbol vagy területről akkor nem lenne ilyen baj
dec. 12. 20:23
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!