Ujra teszteljem?
Sziasztok. Fel eves cicam egy hete kb kapta meg a leukozis elleni oltast. Volt hogy porazon kimentem vele. Erdos teruleten lakunk. Kombinalt oltasat mar megkapta. Viszont. Felek.. jo par hete ereztem kicsif a nyirokcsomojat nagyobbnak.. ma is erzem.. miutan kimentunk megtoroltem a tappancsat de persze nyalogatja magat.. rettegek hogy elkaphatta... az oltas nem ved meg egy het utan az biztos.
Kerdes az lenne hogy lehetseges h a tappancsan behozta? Meddig el egy ilyen virus ? Valaki tud valamit esetleg?
Koszonom! :(
Mar bekepzelek mindent annyira rossz..
Es ha a laban behozta, eleg vizes volt a talaj. Letoroltem a mancsat nagyjabol de nyalogatta .
Kicsi az eselye ?
Szinte lehetetlen, pláne ha nem is került közvetlen kapcsolatba másik macskával.
Egyébként ha kijárós/pórázon sétáltatós macskának tervezed, én egy veszettség elleni oltásra is benevezném a jószágot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!