Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ujra teszteljem?

Ujra teszteljem?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Fel eves cicam egy hete kb kapta meg a leukozis elleni oltast. Volt hogy porazon kimentem vele. Erdos teruleten lakunk. Kombinalt oltasat mar megkapta. Viszont. Felek.. jo par hete ereztem kicsif a nyirokcsomojat nagyobbnak.. ma is erzem.. miutan kimentunk megtoroltem a tappancsat de persze nyalogatja magat.. rettegek hogy elkaphatta... az oltas nem ved meg egy het utan az biztos.

Kerdes az lenne hogy lehetseges h a tappancsan behozta? Meddig el egy ilyen virus ? Valaki tud valamit esetleg?

Koszonom! :(

Mar bekepzelek mindent annyira rossz..

dec. 7. 18:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Oltástól is lehet immunreakció a nyirokcsomó duzzanat. Csak sétától nem igazán kaphaja el a felv-t.
dec. 8. 12:11
 2/5 A kérdező kommentje:

Es ha a laban behozta, eleg vizes volt a talaj. Letoroltem a mancsat nagyjabol de nyalogatta .

Kicsi az eselye ?

dec. 8. 12:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Friss nyál, vagy orválladék kell, esetleg közös alomtálca. Ez a vírus nem ellenálló a környezetben. Szóval az esély nagyon kicsi.
dec. 8. 14:05
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szinte lehetetlen, pláne ha nem is került közvetlen kapcsolatba másik macskával.

Egyébként ha kijárós/pórázon sétáltatós macskának tervezed, én egy veszettség elleni oltásra is benevezném a jószágot.

dec. 11. 15:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Az van mar neki :) de koszonom!
dec. 11. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!