Mi baja lehet a kiscicámnak?
Figyelt kérdés
A cicám folyamatosan nyávog, adtam neki kaját de nem evett semmit, megnéztem a hasát is és nagyon puha volt:(dec. 4. 22:09
2/7 anonim válasza:
Állatorvoshoz vidd el!
Ne itt kérdezd, h mi baja, mert nem vagyunk ott, nem látjuk és nem tudjuk, hogy viselkedett eddig.
Ráadásul, ha tényleg valami komoly baja van, csak az időt húzod vele és lehet túl későn jut igazi segítséghez!
3/7 anonim válasza:
Mennyi az esélye, hogy te egy gyerek vagy, akinek nincs pénze állatorvosra?
5/7 anonim válasza:
Bazz, amikor nekem beteg volt a macskám, nem ide írkáltam ki hülyeségeket, hanem rohantam a dokihoz... 🤦
6/7 anonim válasza:
Ha baja van akkor irány az állatorvos! Ha gyerek vagy még akkor szólj a szüleidnek! Nem játék mert ha komoly baja van akkor bele is halhat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!