Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nagyon kikaparja az ilyen...

Nagyon kikaparja az ilyen fajtából is a macska az almot?

Figyelt kérdés

[link]

Tudnátok linket küldeni, hogy melyik lehet jó ami nem marha drága?

dec. 3. 19:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Az enyém a zárt alomdobozból is végighordja az egész szobán :(
dec. 3. 19:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ebből nagyon. A zárt fedeles még az ami kevesebbet enged kívülre, de gyakorlatilag mindegy. Ahol van macska, ott van széthordott macskaalom. Nyilván mindenki feltakarítja, nekem is mindig az volt az első ahogy melóból hazaértem. Már a bejárati ajtó mellé volt készítve a porszívó :D
dec. 3. 20:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekunk bevalt a zart macska wc, elotte pedig van egy szonyeg. Par szem kiszorodik, ami a labara raragad, de ennyi, nem veszes.

Linkelni nem tudom, regen vettem mar, ahogy nezem nem kaphato. De szerintem tokmindegy melyiket veszed, csak legyen rajta teto, ajto :D

dec. 3. 20:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Zárt wc segíthet, az enyémek sajnos nem használták zártan, úgyhogy mindenhová jut az alomból.
dec. 3. 20:58
 5/6 A kérdező kommentje:

Ez jó lehet?

[link]

dec. 3. 22:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Az enyém nem kaparja ki, viszont nőstény létére állva pisil hátrafelé, mint a kandúrok.Meg kellett oldani, így egy nagy műanyag dobozt állítottunk be és a hátsó oldalán van egy kb. 70 cm magas lap.Győztünk :)
dec. 3. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!