igazad van villanypásztor nekem van is egy elado 12.000 ft ha valakit érdekel emberre nem veszéjes
2009. jan. 8. 16:01
12/22 anonim válasza:
szia!
Amikor lefőzöd a kávét(ha kávézol) az utána megmaradt kávézaccot vidd ki az udvarra a kerti tavat szórd vele körbe, oda is rakj ahol sejtésed szerint átjön a macsek.
De VIGYÁZZ!!
Ha van kutyád és a tó körül szokott hancóruzni éjszakára zárd be, nappal ügyelj rá hogy ne szimatolja a kávémaradékot, mert attól ún. "elmegy a szimata" (mármint a kutyának, hogy nem fogja érezni a szagokat.)
Ez arra is jó ha a cica ide oda piszkol, ahová nem kellene.
remélem hasznos volt a tanács, ha nem akkor bocsi az időpazarlásért..=)
2009. jan. 8. 16:02
13/22 anonim válasza:
Rakd körbe kaktusszal, egyik ismerősömnél így van és teljesen bevállt.
2009. jan. 8. 16:42
14/22 anonim válasza:
A válaszolók összekeverik a macskagyökereket a macskamentával. A macskamentát imádják a cicuk, a macskagyökérből gyártják a valerianat. A macskák egyiktől sem fogják elhagyni a kertet. Ha ez ilyen egyszerű lenne! :D
2009. jan. 8. 16:58
15/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat azt hiszem a kávézaccos trükköt kripobálom.
2009. jan. 8. 18:53
16/22 anonim válasza:
Én a citrusfélék héjáról hallottam, hogy távol tartják őket. Nemrég láttam egy újságban föld alatti villanypásztort, ez nem csúfítja el a kertet és távol tartja a macskákat. Páran írták a kutyát, szerintem csak azért ne tarts kutyát, hogy macskariasztó legyen, egyrészt, mert nem biztos, hogy kergeti őket, az enyém sem csinálja, másrészt etetni kell, sétáltatni naponta legalább 1,5 órát, nevelni, kutyaiskolába vinni, ez azért elég időigényes, drága és nem mindenkinek van hozzá türelme. Ha nem csak ezért tartanál kutyát, akkor OK, de egyébként nem.
2009. jan. 8. 20:30
17/22 anonim válasza:
Nem tudom, hogy írta-e valaki, de legradikálisabb megoldás a vizelet. Egyszer- kétszer emberi (ha van kisgyerek, legegyszerűbb:D) vizeletet kell tenni a tó köré, ez állítólag jól használ. (Egy ismerősünk így üldözte el a macskákat, mert félt, hogy a gyermeke elkap valamit tőlük.)
2009. jan. 8. 22:02
18/22 anonim válasza:
"A válaszolók összekeverik a macskagyökereket a macskamentával. A macskamentát imádják a cicuk, a macskagyökérből gyártják a valerianat. A macskák egyiktől sem fogják elhagyni a kertet. Ha ez ilyen egyszerű lenne! :D"
Nem kevernek semmit semmivel. :)
A macskamenta, és a macskagyökér (igen a valeriana officinalis :P ) egyaránt megbolondítja, és vonzza a macsekokat. Próbáld ki. :)
2009. jan. 9. 10:36
19/22 anonim válasza:
Y alakú bodza vagy orgona ág, kétszer 20 cm tejgumi, egy kis bőrdarab+ egy él marék apró kavics mindezek egyenlő CSÚZLI! Viccet félre téve bármelyik állatkereskedésbe árulnak macska riasztó vagy távol tartó spray-t.
2009. jan. 9. 23:57
20/22 anonim válasza:
a kávézaccos trükköt én irtam még "anno"
bevált ha megkérdezhetem?
én még 13éves vagyok, anyum szokta a cicák járta területet lekávézaccolni. nekünk bevált =).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!