Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen tapasztalatok vannak...

Szgabor kérdése:

Milyen tapasztalatok vannak az ukrán "Barier" bolha/kullancs elleni cseppekkel? Pontosan hogy kell használni?

Figyelt kérdés
A kutyás-macskás változatot kaptam (létezik csak kutyás és csak macskás is). A hatóanyaga Fipronil, ha minden igaz. Előrebocsátom, nem a (nem létező) saját cicámtól sajnálom a jobbat, hanem több odaszokott kóbor cicának próbálnék vele segíteni, már ha nincsenek vele negatív tapasztalatok, és erre a célra kb. ezt tudom megfizetni. A készítménynek csak ukrán nyelvű leírása van, úgyhogy a használat pontos módja is érdekelne (a Google-féle fordítás olyan, amilyen).

nov. 24. 20:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Az eladó sem beszélt magyarul, ezért nem őt kérded?
nov. 24. 21:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Fipronil hatóanyagú cseppet már használtam, úgyhogy:

A macskát meg kell fogni, és a cseppet hátul a nyakára csepegtetni, ahonnan nem tudja lenyalni. Amíg meg nem szárad, addig ne simogassuk a csepp helyén; a helyet védeni kell víztől; és attól, hogy lenyalják egymásnak.

nov. 25. 04:35
 3/3 A kérdező kommentje:

#1: Csak nagy vonalaban tudta elmondani.

#2: Köszi az infót!

tegnap 03:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!