Rékaaa8 kérdése:
Hogyan tudom elerni anyukamat, hogy be vigyuk a 3 macskankat telre?
Figyelt kérdés
Regen volt mar macskank, de rossz vege lett. Sajnos ki raktuk az udvarra mivel mindenhova bepisilt. Nagyon nem szereti anya ha bent van a hazban valamilyen allat, kiveve a csalad tobbi allat tagjai. Volt szo mar rola, hiszen a cicusoknak igaz, van egy sajat hazunk az udvaron, amiben egy haloszoba van, konyha/furdoszoba. (Regen lakott ott testverem, fel ujitott haz. Az most az oveke, viszont az ajto resre van nyitva hogyha kell pisilni vagy kakilni nekik ki tudjanak menni, igy hideg a haz is. Mit tudok esetleg csinalni hogy ne fazzanak a cicusok? Ruhajuk is van, de kicsit van egy olyan erzesem hogy faznak.tegnap 18:39
1/4 A kérdező kommentje:
Csaladi allat tagoknak ugy ertem, hogy kutya, de azt is maximum 1-2 orara ha vigyazni kell.
tegnap 18:43
2/4 anonim válasza:
Egy almosládát berakhatsz a házikóba, és akkor nem kell nyitva hagyni az ajtót. És tehetsz be nekik párnával, takaróval bélelt kosarakat.
(Ezek afféle ötletek, ha anyukád mégsem hajlik a benti tartásra..)
3/4 anonim válasza:
Alomtálca, plusz ivartalanítás. Nálam a benti cicák mindig jelöltek (fiú is, lány is), amíg nem lettek ivartalanítva.
4/4 A kérdező kommentje:
Nemreg csinaltam nekik egy hazikot bentre, meleg van benne, es ki lesz berelve, nagyon kedvesek vagytok hogy irtatok! Koszonom!😊
tegnap 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!