Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Coshida Pure Taste?

Coshida Pure Taste?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy britt rövidszőrű macskám,aki eddig royal canin, illetve purizon macskakaját kapott, mindenből a legjobb minőséget kapja,a saját zsebemre.

És az ösztöndíj nem igazán elég,hogy ezt én tudjam fizetni, és még maradjon is magamra pénzem.

Nézegettem a macska kajákat, és most láttam van a lidlbe a purizon pure taste kaja.

Ez egy száraz macskatáp,amibe 69% hústartalom van ( az már elég jónak számít),van benne szintén taurin ami úgyszint fontos a macskáknak.

És a kilós ára eléggé jó árban van,a többi kajához képest amit veszek neki.

Az lenne a kérdésem, hogy aki már vett ilyet a macskájának,annak mi a véleménye.

okt. 30. 15:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Az enyémek nem ették meg sem a nedves sem a száraz Coshidát egy pár alkalom után. Még jó, hogy a maxi kiszerelést vettem, mert mondom de jó, szeretik :D
okt. 30. 16:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem megfelelő lenne neki.
okt. 30. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!