Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mennyi a normális cica ürülék?

Bianka90. kérdése:

Mennyi a normális cica ürülék?

Figyelt kérdés

3 hónapos cicát hoztunk el..most van nálunk 3.hete szóval lassan 3 hónapos lesz..

Mikor elhoztuk első napokban egy rakás kakit pakolt ki magából szószerint nem értettem hogy férhst el ez egy ekkorka cicapocakban.Elég pocakos is volt mint egy hógömb. A tulaj whiskassal etette...én mindjárt átáltam (purina one és Iams márkára ) száraztáp és nedves tápot is kap illetve főtt csirke/pulykamell darabokat. Szerintem még többet is kap a kelleténél de észrevettem hogy kevesebbet jár wcre napi 1x vagy 2 naponta 1x és jóval kisebb adagokat mint azelőtt ez normális? Lehet fejlődésben van és elégeti a kaját vagy nem paszol neki a kaja? Mintha a whiskas hashajtobb vagy emészthetőbb lett volna úgy vettem észre. Dokinál most voltunk kapott még egy féregtelínőt meg egy ojtást de azt mondta nem baj ha szeret enni.miota nálunk van hizott kb 200g ot viszont meg nyúly is szerintem de nem annyi jön ki mint ami megy be. Mi lehet a gond?ez normális? Cseréljem vissza whiskasra? Mi s vélemenyetek as főtt csirke csikokrol adható vagy még ne?

okt. 28. 19:51
 1/4 A kérdező kommentje:
Javítom * 4 hónapos lesz
okt. 28. 19:54
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Minőségi tápból kevesebb salakanyag keletkezik, nem ismerem az általad említett márkákat. Nincs szorulása, kemény kakija?
okt. 28. 20:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Mikor befogadtam a cicám sovány volt, de jól evett, napi 1-2 kaki mindig volt.
okt. 28. 20:24
 4/4 anonim ***** válasza:
A jobb minőségű tápokban kevesebb a "töltelék", pl. szója vagy gabona. Azok csak átfutnak, kevesebb hasznosul. Ha rendszeresen van széklete, kevesebb lesz és nem is fog "felfújódni", elhízni.
okt. 28. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!