Milyen gyógyszert kell adni egy macskának és honnan szerzitek be?
Van két 6 éves benti macskám, az egyik egészséges amennyire tudom. A másiknak struvit kövek alakulnak a hólyagjában, erre kap spec tápot, de ezen kívül gyógyszer is kell neki elvileg. Félévente kell kapnia antibiotikumot(Enroxil Flavour), arra az esetre ha a kövek miatt bakteriális fertőzése lenne.
Teljesen benti macskák, viszont járok menhelyre macskák közé és amikor visszajövök szagolgatják a cipőm és a ruhám, így esetleg kaphatnak valami fertőzést.
Benti macskáknál is kell féreghajtó, esetleg egyéb gyógyszer? Milyen gyakran kell nekik adni? És honnan szerzitek be a gyógyszert, állatorvostól?
Oltva vannak, de a legutóbbi oltásuk 3 éve volt. Úgy emlékszem az állatorvos azt mondta, benti macskáknál elég 3 évente az oltás.
Én évente viszem oltatni a benti cicámat (veszettség+kicsi kombi)
Jelenleg állatorvostól veszek spot-ont, amit havonta teszek rá, ami kiváltja a féregtelenítőt. Amúgy meg állatpatikából veszek féregtelenítő tablettát.
Gyógyszert ezen kívül nem kap mást, jó minőségű tápot kap, és Zooplusról rendelek Gimcat pasztákat (malátást a szőrcsomók ellen, és néha valamilyen másik fajtát is csak úgy extrának)
Benti macskáknál is kell féreghajtó, esetleg egyéb gyógyszer? -Igen
Milyen gyakran kell nekik adni? - Bentieknél max fél év, min. negyedévenként.
És honnan szerzitek be a gyógyszert, állatorvostól? - Igen. Vagy állatpatikából
Ha valoban latta volna oket allatorvos, akkor elmondta volna, hogy a benti macskaknak is kell fereghajto, meg meg egy par alapveto infot, hogy honnan szerezd be a gyogyszereket. Pl. antibiotikumot az allatorvos ir fel.
Szerencsetlen cicaid soha nem lattak allatorvost. :(((
15:34 Köthetnénk egy fogadást, a hsz írója és akik felpontozták. Én bizonyítom, hogy a macskákat igenis látta állatorvos. Állatorvos által dokumentáltan, tényszerűen, bizonyíthatóan. A macskák chipelve is vannak, talán ez megkönnyíti a bizonyítást.
Eljöttök Veszprémbe személyesen, bizonyítom, hogy ezen gyk acc hozzám köthető. Elmegyünk utána az állatorvoshoz is, a chipolvasóval azonosítja a macskákat és hogy ő oltotta, ivartalanította őket.
Ha bizonyítást nyert, akkor megesztek egy kg nedves macskakaját előttem, de a legolcsóbb fajtából. Plusz jöttök nekem fejenként 100 ezer Ft-al.
Áll a fogadás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!