Mi a legolcsóbb de hatásos bolha ellenes készítmény macskára?
5 db macskám van. Korábban vettem már ilyen cseppentős szart ami elvileg hosszantartó védettséget ad. Mindegyik macskára külön külön megvettem 2500 ft ért. nagy lehúzásnak érzem hogy kvázi pár cseppért ennyit elkérnek.)
Aztán gondoltam le van tudva a dolog. De most az egyik vakarózik és sebesre vakarta a nyakát, a vizes táljában pedig találtam belefulladt bolhát. Tehát biztosan bolhás...
De gondolom nem lenne elég csak arra az egy macskára venni mert a másikban is láttam és a kezemből ugrott el a bolha.
Tudnátok mondani konkrét készítményeket, ami nektek bevált és nem volt egy kezelés 2500ft/macska? Tudom persze, legyen rá pénzem ha van macskám. De ettől függetlenül nyilván szeretnék tájékozódni mielőtt kiadok megint a rakat pénzt.
SafePet 52,5 mg/0,7 ml spot on macska 1x
Ez november körül bemegy többnyire mindenhol 1000HUF alá,most is van több olyan webáruház,ami 1000HUF alatt árulja. Sőt,olyan is ahol bizonyos mennyiség felett a szállítási költséget is állják.
Mikor sok macskánk volt ezt vettem (akkoriban 5-600HUF/db körül mozgott az ára) és hozta a többi alap fipronilos spot-on minőségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!