Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mennyibe kerül kb. egy Birman...

Mennyibe kerül kb. egy Birman cica?

Figyelt kérdés
Mert már régóta szeretnék egy cicát de nem tudom hogy hogyan lehetne beszerezni egyet ... (úgy értem ilyen fajtát)és hogy mennyiért?
2010. nov. 3. 22:18
1 2
 11/14 anonim válasza:
2010. nov. 5. 12:13
 12/14 A kérdező kommentje:
köszönöm :D ez most nagyon jól jött :D
2010. nov. 6. 09:32
 13/14 anonim válasza:

Szia!

Ha még keresel birman kiscicát nálam van két fajtatiszta baba nagyon kedvező áron.

betty@gmx.com

2011. júl. 23. 19:06
 14/14 remi válasza:
90 ezer ft.Moonlight kennel megbízhatóak és aranyosak.ennél olcsóbba nem kerül csak akkor ha:nem fajtiszta és túltenyésztettek.olvashatsz a túltenyésztésről szóló cikket ami pont egy birmanról szól.Az illető olcsóbban vette de megfizette a következményét szegény cicust orvostól orvoshoz vitték mire meg tudták menteni a cicut.Nem beszélve a kezelés költségéről ugyan a cicáért mindent megteszel de több tízezer ft kiadása nem esik olyan jól.A moonlightnál elvileg augusztusban lesznek elhozható cicák én is arra várok előjegyeztettem rá.
2012. márc. 13. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!