Premiere cicatáp jo minőségűnek szamít?
A legalsóbb kategóriás, amit még jó szívvel tudnék adni a macskáknak, ha esetleg csak arra lenne pénzem.
Én igazából ezeknél az összetevőknél húznám meg törvényileg is a határt, hogy ennél rosszabb összetételű tápot ne lehessen forgalmazni, vagy rá kelljen írni hogy nem teljes értékű… Ugyanus egy Whiskash vagy Friskies táppal való etetés, gyakorlatilag minőségi éheztetés.
A Premiere már az a kategória, ami elfogadható és még csak nem is drága, de azért nem kell eldobni tőle az agyunk… Minimálisan drágábban vannak ennél jobb tápok is.
Felső középkategóriás, ár-érték arányban kifejezetten jó.
Csak amiatt kell vele nagyon vigyázni (mi már ezért nem ezt adjuk), mert a Fressnapf raktára egy alja hulladék, elég egy apró sérülés a csomagoláson, és telepetézik a molyok. Mi már többször feljártunk velük, utoljára nagyon sokat küzdöttem az ügyfélszolgálattal a pénzemért, azóta egy utolsó plüssegeret se vagyok hajlandó náluk venni.
De magával a táppal nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!