Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Premiere cicatáp jo minőségűne...

Premiere cicatáp jo minőségűnek szamít?

Figyelt kérdés
szept. 23. 15:49
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
Egyik legjobb a közép minőségben annak is a csúcsa .
szept. 23. 16:12
 2/5 anonim ***** válasza:
57%

A legalsóbb kategóriás, amit még jó szívvel tudnék adni a macskáknak, ha esetleg csak arra lenne pénzem.

Én igazából ezeknél az összetevőknél húznám meg törvényileg is a határt, hogy ennél rosszabb összetételű tápot ne lehessen forgalmazni, vagy rá kelljen írni hogy nem teljes értékű… Ugyanus egy Whiskash vagy Friskies táppal való etetés, gyakorlatilag minőségi éheztetés.

A Premiere már az a kategória, ami elfogadható és még csak nem is drága, de azért nem kell eldobni tőle az agyunk… Minimálisan drágábban vannak ennél jobb tápok is.

szept. 23. 17:36
 3/5 anonim ***** válasza:
78%

Felső középkategóriás, ár-érték arányban kifejezetten jó.

Csak amiatt kell vele nagyon vigyázni (mi már ezért nem ezt adjuk), mert a Fressnapf raktára egy alja hulladék, elég egy apró sérülés a csomagoláson, és telepetézik a molyok. Mi már többször feljártunk velük, utoljára nagyon sokat küzdöttem az ügyfélszolgálattal a pénzemért, azóta egy utolsó plüssegeret se vagyok hajlandó náluk venni.

De magával a táppal nincs gond.

szept. 23. 17:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Középkategóriás, mi azzal vagy a Happy Cat-el etettük a cicát, szerette. A drága prémium tápokat nem szerette. 😅
szept. 24. 07:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Közepesnek mondanám én is. Érdekesség hogy pár éve szerették a macskáim, aztán egy ideig mást ettek, majd tavaly mikor újra vettem már nem voltak hajlandóak megenni. Három macskából egy sem, pedig alapvetően nem finnyásak, szóval valamilyen szempontból biztosan rosszabb lett.
szept. 28. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!