Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ha elviszek elaltatni egy...

Ha elviszek elaltatni egy macskát, utána nekem kell gondoskodni a testéről?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom igen, de pár éve a hörcsögömet átvette a doki, nem nekem kellett hazahozni, szóval nem vagyok biztos benne. Nyilván egyszerűbb lenne ha átvennék.
szept. 15. 17:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Gratulálok, hogy elástad a szomszéd német juhászát 50 kilós lányként.

Én nem tudnék azzal a tudattal létezni, hogy a kisállatom szemgolyóját rágják ki éppen a férgek meg egyéb ízeltlábúak lakmároznak belőle. Szóval nálunk csakis a hamvasztás az opció, aztán elültetek rá egy rózsabokrot.

szept. 16. 14:07
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

Nem a hamvasztással van a baj, hanem, hogy tudni akarnak sem róla utána, megoldja a doki. Sok esetben megszabadulnak csak tőle.

Egyébként én sem akarom, hogy engem koporsósan temessenek el.

szept. 16. 17:27
 13/20 anonim ***** válasza:

Nagyon ugyi vagy, hogy 50kg lanykent elastad a szomszed kutyajat .... gratulalok jar a keksz...

Ha ilyen ügyi vagy akkor arra is biztos tudsz valaszt adni , hogy panelbam elve megis hova astam volna el a kutyamat ? 🤦‍♀️

Elhoztuk a dokitol, elvittuk a kisallat hamvasztoba, azota itthon van a polcon egy pici urna. Majd ha veszunk egy hazikot es lesz udvarunk ultetunk egy fat fölé, addig őrizzük.

szept. 16. 17:47
 14/20 anonim ***** válasza:
Én azt értem, ha valaki olyan helyen lakik. Hanem inkább azt, hogy otthagyja és utána azt sem tudja, mi lett vele...
szept. 16. 17:49
 15/20 anonim ***** válasza:

Otthagyni 10 ezer ft.

Hamvasztatni a kicsi 8 kg kutyankat 67 ezer ft volt urnaval egyutt.

En az utolso 2 napjaban kifizettem 40 ezer + 77 ezer az infuzio , vérvizsgalat, altatas + 67 ezer hamvasztas.

Nos mi jol elunk kifizettuk. De nem mindenki el ilyen jol. Van ahol sajnos nincs hirtelen tobb 100 ezer ft. De még 70 ezer sem egy hamvasztasra.

Nem szabad itelkezni.

Es ettol fuggetlenul lehet jo gazdi. 15 eves volt a kutyank. Azt mondom 10 eve , hogy ugy allunk ezt ki tudjuk fizetni. Elobb meg fiatalok voltunk egyetemistak, befogadtuk, jo gazdai voltunk , oltattuk , minosegi tapot vettunk stb. De ha 10+ eve kell az orvosi koltseg melle 70 ezret fizetnem hamvasztasra, akkor barhogy is szakad meg a szivem de lehetetlen lett volna.

szept. 16. 18:49
 16/20 anonim ***** válasza:

De mit csinálnak vele, ha otthagyjátok? Bocs, de szülői kertben elásni 0 Ft, ha nincs pénz hamvasztásra.

Mondjuk ezek brutális árak, de falun egyébként nincsem lehetőség otthagyni, mincs hamvasztás sem. Kidobatni meg nem akarnám...

szept. 16. 19:16
 17/20 anonim ***** válasza:

Mar bocs , de az en szuleim nem elnek parom szulei meg szinten panelban elnek tehat max a hatarba ashatnam el 0 ft-ert.

Nyilvan nem a falusi ember hagyja ott a kutyajat aki el tudja asni.

Ott hagyni = Csoportos hamvasztas , dija 10 ezer ft.

Egyebkent kisallat hamvaszto mar minden nagyibb varosban vagy megyeszekhelyen van. 30 km korzetben hazhoz is jonnek a kisallatert. Mi elvittuk hozzajuk a kiskutyat. 8kg kutyus 67 ezer. Egy 35kg-s kutya hamvasztasa mar 150 ezer .

Egy hosszabb betegeskedes utan nem biztos ám , hogy van meg erre is penz.

Nekunk volt, el se tudnam kepzelni, hogy ott hagytam volna a dokinal. De ismetlem nem is kellett gondolat szinten sem foglalkozni ezzel mert volt mibol kifizetnunk.

De neked ugy latom jo eleted lehet ahol mindenkinek zsebbe van tobbszazezer ft , es/vagy egy kert ahol ashat.

De az elet nem ilyen egyszeru.

szept. 16. 19:40
 18/20 anonim ***** válasza:
Falun ilyenre nincs gond, sajnos a kismacska agyoncsapás is megy. Mások vagyunk, én nem tudnám otthagyni. Pomt múltkor gondolkodtam ezen, ha eéköltöznék, vagy hazahoznám, vagy ha nem,akkor megkérnék egy ismerőst, akinél van kert. Sokan amúgy simán kidobják egy zsákban is a kukába, ezt is tapasztaltam sajnos. Nekem sincs sok pénzem, de cicámra simán jutna fél milla is, vagy maximum kérnék segítséget, volt akinek így dobtuk össze nyáron a cicája műtétét.
szept. 16. 19:44
 19/20 anonim ***** válasza:

En se hagytam volna ott.

De konnyen beszelek , hisz nem is merult fel ilyesmi. Hiszen volt ra penzunk.

Ettol fuggetlenul nem elek alomvilagban es fel tudom erni ésszel, hogy van aki nem tudja kifizetni.

Es egy hamvasztast ne keverjunk egy mutet árával.

Egy eletmento mutetre nyilvan ossze lehet keregetni, de egy hamvasztasra 100 ezreket mar kevesbe.

szept. 16. 19:49
 20/20 anonim ***** válasza:

200 volt, bár szerintem elcseszték szegénynek, rövidebb lett a lába, sánta, kiesett az ablakból...

Ha azt nem is, de például én megengedném, h a kertünkben elássa pl. Ilyen segítség tuti lenne. Falusi állatorvosknál nem is lenne ilyen lehetőség. Bár itt nagyon orvoshoz se viszik őket.

szept. 16. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!