Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hol lehet sziámi cicát szerezni?

Hol lehet sziámi cicát szerezni?

Figyelt kérdés
Kis koromban volt egy nagyon tündéri sziámi cicák. Azóta hiányzik és most tudnék örökbe fogadni csak nem tudom honnan lehet.
szept. 15. 14:50
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Menhelyen, állatmentésben. Tenyésztõtõl.
szept. 15. 15:25
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

Tenyésztőtől lehet venni, az sokszázezerbe fog kerülni. Ha csak az a fontos, hogy hasonló legyen, akkor egyszerűbb örökbefogadni egy keveréket, van sziámi mentés. Ezekben a csoportokban nézelődj, sok a gazdira váró sziámi cica.

[link]

[link]

szept. 15. 15:26
 3/7 anonim ***** válasza:
73%

Örökbefogadni? Sehol.

Nem ingyen adják. Még a fajtamentésnél is elkérik az ivartalanítás árát mininum.

szept. 15. 15:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Körbe nézek az oldalakon amiket küldtél 2-es válaszoló. Nagyon hiányzik az a cicus nekem és hasonlót szeretnék.
szept. 15. 15:59
 5/7 anonim ***** válasza:
84%

Fajtamentést javaslom! Amúgy nekem "ingyen" lett sziámim tabby point,anyja cirmos), talált cica. Ilyen macskák lettek a faluban. Ilyen:

[link]

Érdemes nézegetni csoportokat is, de amúgy nem biztos, hogy azonnal találsz olyat.

Ivartalanítást, ha nem kérik el, neki kellene fizetnie. Menhelyek oldalán is ki lehet fogni.

szept. 15. 17:29
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

Itt van egy

szept. 16. 16:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok segítséget 😊
szept. 17. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!