Ehet a macska aloe verat? Elmeleti a kerdes, de nagyon nezi es erdekel artana e neki ha megragcsalna
Figyelt kérdés
2010. nov. 3. 09:35
1/6 anonim válasza:
Ártani nem ártana neki, gondolj bele, emberi fogyasztásra is alkalmas. A Kroton mérgező, de ahhoz hozzá sem nyúl, hidd el -tudják ezek, így vannak kódolva.
2/6 anonim válasza:
Szia!
Az én cicám evett aloe verat, mert beszökött abba a szobába, ahol azt tartjuk. De csak akkor vettem észre, hogy megrágta, amikor felöklendezte. Miután túl volt rajta, folytatta a rohangálást... Nem lett baja tőle.
3/6 anonim válasza:
Sztem sem lesz semmi baja.Egy időben az enyém anyum vízipálmáját ette, de vt hogy tövig lerágta, és amikor felraktuk a szekrény tetejére oda is utána ment (ne kérdezd hogyan).Semmi baja nem lett tőle, még mindig ugyanolyan virgonc, mint előtte volt,tudják, hogy mit szabad megenni, és mit nem.
4/6 anonim válasza:
Ha növényre vágynak nem tudnak disztingválni, megrágnak bármit, azt is, ami mérgezően hat rájuk. Ugyanakkor legtöbbször csak hánynak egyet. Az aloe-ról úgy tudom (macskákkal foglalkozó könyvekből), hogy a macskák számára méreg, de valószínű, hogy max. csak egy kisebb hányás várható utána.
5/6 anonim válasza:
Az enyém a páfrányt legeli le... nagyon féltem :S
6/6 anonim válasza:
Nem lesz baja tőle,miénk is megrágta,és azt a növényt rágják csak ami nem mérgező,érzik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!