Melyik lenne a jobb indító táp tápszeres kiscicának?
Royal Canin Starter:
Összetevők:
Szárított szárnyasfehérje, állati zsír, kukorica-takarmányliszt, búzaglutén-takarmány*, rizs, hidrolizált állati fehérje, élesztőtermékek, szárított cukorrépapép, ligno-cellulóz, szójaolaj, ásványi anyagok, halolaj, frukto-oligo-szacharidok, 0,30% hidrolizált élesztő (mannán-oligo-szacharidok és béta-glükánok forrása), Schizochytrium sp. algaolaj (DHA forrása), bársonyvirágliszt.
* L.I.P.: válogatott, könnyen emészthető, magas biológiai értékű fehérjék.
Adalékanyagok: Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:
A-vitamin (25.500 NE/kg), D3-vitamin (1.000 NE/kg), E-vitamin (550 mg/kg), C-vitamin (220 mg/kg), vas (33 mg/kg), jód (3,3 mg/kg), réz (10 mg/kg), mangán (43 mg/kg), cink (130 mg/kg), szelén (0,04 mg/kg).
Technológiai adalékanyagok:
Üledékes eredetű klinoptilolit (5 g/kg), tartósítószerek, antioxidánsok.
Analitikai összetevők:
fehérje 34.0 %
nyerszsír 25.0 %
nyersrost 1.7 %
hamu 7.3 %
Omega-3 zsírsavak 0.19 %
metabolizálható energia 4437.0 kcal/kg
Leonardo:
Összetétel: friss baromfihús (30 %); hamuszegény baromfi fehérje, szárított (27 %); rizs; baromfizsír; kukorica; hidrolizált baromfimáj; rozs, malátázott (3,8 %); szárított tojás; tejsavó por; tengeri zooplankton, darált, őrölt (világítórák, 2,5 %); halliszt tengeri halakból (2,5 %); szárított sörélesztő (2,5 %); azték zsályamag (1,3 %); szárított szentjánoskenyér-hüvely; dikalcium-foszfát; kálium-klorid; nátrium-klorid; cikória inulin
Adalékanyagok/kg: Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin 15.000 N.E.; D3-vitamin 1.500 N.E.; E-vitamin 150 mg; taurin 1.400 mg; réz (réz(II)szulfát, pentahidrát) 15 mg; vas (mint vas-II. szulfát) 200 mg; vas (vas-III-oxid) 385 mg; mangán (mangán-II-oxidként) 50 mg; cink (cink-oxidként) 150 mg; jód ( vízmentes kálciumjodát) 2,5 mg; szelén (nátrium-szelenit) 0,15 mg
Analitikai összetevők:
Fehérje 34%
Zsírtartalom 22%
Nyershamu 8,5%
Nyersrost 1,5%
Kalcium 1,3%
Foszfor 0,9%
Gondolom, hogy a neve miatt választották többen a Royalt?
Mert nem hiszem, hogy a tartósítószer meg a búza jobb lenne a 60% húsnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!